Mirza321 Kızlar ankara siteler de bebek magazasi bildiğiniz yer var mı illa siteler olması gerekmiyor montessori ev tarzi karyola dolap ve sifonyer istiyorum
emirtosveannesi Mirza321 ulusta saman pazarının arka sokağında da bebek mağazaları var oralara da bakmanızı tavsiye ederim
Mirza321 alyakaram ya ortalama fiyat nedir peki biliyo musun canım birde mağaza ismini falab biliyor musun
alyakaram Mirza321 Şenkal sokaktaki Mobilyacılar imalatçılar var canm en uygunu hangisi derse onlara yaptr
Mirza321 emirtosveannesi canım vivenseye falan gittim ama begenemedim pek ve fiyatları da baya yüksek geldi bi de bi model begendim aklımda o var o yüzden başka hicbiseyi begenemiyorum🙈 acaba bu dediğin yer istediğim modeli de yapar mı
NurAykll Çilek mobilya,hem adı var hem de kaliteli ben montesi dolap aldım oradan,biraz büyüyünce de yatağını alacağım takımın
emirtosveannesi Mirza321 sanırım orda yapmıyorlar hazır modeller var ama sitelerde yaptırabilirsiniz bence mobilyacilara
Mirza321 kizlar bu modellerden istiyorum bu babyci.com da gördüm dolap sifonyer ve yataga 19 bin dedi çok pahalı geldi ve ankaraya kurulum yapmiyorlarmıs
Norl238_ Mirza321 İleride bende bundan almayı düşündüğüm için fiyatını sormuştum tam hatırlamıyorum ama bu kadar fazla değildi.
Norl238_ Mirza321 yok bundan almadım ben ama senin attığın tarzda vardı ve orası diğer yerlere göre daha uygun bence
Mirza321 Norl238_ ya bende sayfasına baktım bu özel tasarimmis çok beğendim piyasadakilere göre çok daha güzel duruyo bide 3 kapaklı dolap ve sifonyer dedim 19 bin dedi sadece yataga da 13 bin dedi
Mirza321 FatmaAselinAnnesi_60 guzelmis güle güle kullan canım ben uzun vadeli olsun diye ev tarzi alicam yanima da anne yani oluyor ya onlardan alirim
Norl238_ Mirza321 adreste etimesgut olarak geçiyor. Ankaralı değilim adreslere de pekhakim değilim ama yanında civil ve fulla moda var.