Yaseminturan_ Eceninanne istanbuldayız kuzum bagcılar eğitim arastırmadayım suan sen hangi hastanedesin
Eceninanne Yaseminturan_ bende öyle vLa dedim doktora acaba tedavilerdenmi diyor değil. Ciğer gelistricide oldum ondanmi dedi. Oda yapmaz dedi bqkalim inşallah normaldir
Yaseminturan_ Eceninanne inşallah canım doktor bana kasık agrısından kork dedi o yoksa dert etme dedi ufacık agrı hissedersen söyl dedi
white_flower Eceninanne çok geçmiş olsun rabbim şifa versin bebeğiniz sağlıklı bir şekilde tam zamanında doğsun inşallah🤲🤲🤲
nez10 Eceninanne 2hafta önce 900grdı ikisi de 27+3 üz daha kkarından bakınca sorun yok ama vajinal düşük çıkıyor 2.5haftadır aynıyım
Eylul41 Eceninanne maalesef cok zor bir durum erken dogum 2 defa yaşadım benimde rahim agzim uzadi ve ayni sizinki gibi öksürük grip beni mahfetti oksurmekten cocuk rahim kanalina girdi erken dogum oldu 26 haftada durdurmadilar kanamayi
Eylul41 Eceninanne ilk kizim 26 haftallikken 875 gram 33 cm doğdu 3.5 ay yogun bakimda kaldi 2. Kızım 920 gram 33 cm doğdu 2 gün tek yaşadı vefat etti😔