nur34_ Aysenn2211 sanmiyorum ama belli olmaz asya hastanesinde 7 bin olmasi gerekiyor burdan biri soylemisti onada bak istersen
Aysenn2211 nur34_ evet asyada 7 bin ama ben ilk doğumumuda saide hanımda yapmıştım onu istiyorum o yüzden . Asyadaki kadın bi doktora gittim çok ısınamadım
nur34_ Aysenn2211 yaa nasil yaklasimlari memnunmsn bn suan ona gidiyrm ama dogum ordami olur bilmiyorum
Aysenn2211 nur34_ saide hanım çok iyi ben beğeniyorum ilgili yani güleryüzlü bende şimdi ona gitmeyi düşünüyorm tekrardan
nur34_ Aysenn2211 hic doktor arayisina girme ozmn kuzum memnun kalmissan gece mesai disina denk gelirse doktoru ucretle cagiriyormussun hastaneye oyle birsey duydum bunlari gidince konusscz esimle karar vericez sonra
Aysenn2211 nur34_ evet benim ilk doğumum 6,30 da olmuştu akşam gitmişti saide Hanım artı bi dogum parası kadar istemişlerdi o zaman
Aysenn2211 nur34_ mesai dışı oluyomuş 😂 bende o gün öğrenmiştim bunu doktorum giricek sanıyodum bende
nur34_ Aysenn2211 duygu hastanesinde 3 kadin dogum var nasil olucak peki o canm yesim olurda digerini kesinlikle istemiyorum sevemedjm o doktoru