Papatya24 Kevko Evet yorum yapan herkesten Allah razı olsun gerçekten yaşayan anlıyor insanın halinden hem bu sayede belki başka ihtiyacı olan arkadaşlar varsa onlara da yardımcı olur bu post😊🌸
Vera09 Papatya24 canım şmdi happy kidste sigortası olmayan biri yazdı iğneye ihtiyacı varmiş. Burdan sana gönderecekler varsa ben benimkini ona yollayayım
Papatya24 Vera09 Ben de şimdi yazıyordum @Hunilininbirii gönderecek bana inşallah sağ olsun, siz de başka ihtiyacı olana verirsiniz kimse zor durumda kalmasın inşallah, teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkese😊🌸
yamann Vera09 Canım o kişi kimse söyler misin sigortası olmasa bile analık hakkı karşılıyor iğneyi eczacisina sorsun bilgi verir oda doktoruna soyler benim de ilk gebeligimde yokdu analık hakkıyla aldım eczacı söylemişti bana da
1anne2bebek__ Kevko yaaaa duygulandım aferin kız sizlere valla. Helal olsun. Ne verirsen elinle o gelir seninle. Allah sizi muhtaç etmesin kimseye ederse de iyilerle karşılaştırsın. Yardımlaşmak ne güzel 👍
Papatya24 Kubrasblog55 Kan pıhtılaşması sorunum var önceden de kaybım var o yüzden kıllanıyorum ben çok geçmiş olsun size de