3babymom Meri11 yün ağır olur elyaf hafif hem de sıcak tutar var şuan ama kullanmıyorum battaniyeye sariyorum.elyaf bile şuan ağır geliyor bebeğe 😂
Sedoa_ Meri11 elyaf hava alma özelliği olmadığı için sağlıklı değil. Yenidoğana genelde yorgan gerekmiyor ama kışın nasıl olur bilmiyorum
2022bebeki Meri11 Kundak yapacağım pazen battaniyeden aynen 👌 oda içi zaten sıcak olur bir de yün ağır olur yenidoğan için ileriki zamanlarda belki İnce döküm bir yün yaptırım alerjik bunyesi olmazsa
hayalperest2310 Meri11 elyafın pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası o yüzden yün daha çok öneriliyor
Paramedik16 Meri11 ilk başlarda battaniye ev sıcak olcak zaten minikler yorgan pek doğru değil sonrasında ince elyaf biraz büyüdüklerinde yün
3babymom Meri11 evet benim kızım Eylül’de doğdu battaniye yeterliydi ama bulunduğun ilin ısı derecesine de bağlı tabi
Paramedik16 Meri11 bence ev sıcaksa kullanılır neden kullanılmasın ki şahsen ben kullanıcam ikizlerim için
derin1derin Meri11 Yenidoğan bebeklerde özellikle yaşına kadar yorgan önerilmiyor ben almadım başlarda battaniye sonra da uyku tulumunda uyutacağım ocakta doğumum 🤌🏼
Mervecimmmm Meri11 Nisanda doğum yapcam yorgan falan düşünmüyorum gereksiz bence ev zaten sıcak olacak battaniye yeterli kundağa da sarılır. Hele yün yorgan kendime bile tercih etmem