1aysekaplan Kizlar 33+5 haftalık hamileyim bebeğim hiç durmiyo 7 24 hareket halinde ve cidden rahatsız ediyor hiç mi uyumuyor diye düşünüyorum artık benim bebeğim gibi hareketli bebekler daha var mı merak ettim açıkçası 😐
Acbucocuk 1aysekaplan ay bazen kalkiyom ayaga bilerek sallaniyorum uyur diye 😂 bide hickirik tutuyor oyle durtulmeye gelemeyen biriyim kwrnimda surekli pit pit olunca sıkıntı stres basiyor 😅
Evinamin031120 1aysekaplan eşim karsı koltuktan bakıp kıyafet üstünden bile anlıyor diyo nasıl vurdu o ya diyor o kadar hareketli 😂
mimar_anne Canım günü gününü haftası haftasını tutmuyor maalesef bazen aşırı durgun bazen de bütün gün hareket halinde olabiliyor bende 36 haftalığım o şekilde oldu bende de
1aysekaplan mimar_anne durgun olduğu çok çok nadirdir genel olarak hareketli yani güzel birşey tamam ama artık bir süre sonra acı vermeye basliyo 🥺😊
1aysekaplan Acbucocuk hickirik iki üç kere bendede oldu hatta ilk olfugunda ne oluyo diye bı düşünmüştüm kalp atışı gibi üç dört dakka sürüyor 😅