Merve2546 Reglime 10 gün kaldı 3 gündür göğüslerim ağriyor uçları sızlıyor uçları koyu kahveye dönüyor uçlarındaki kabarcıklar belirginleşti bilmiyorum hamilelik belirtisi mi ne zaman kan vermeliyim ( erken gebelik testi yapmalıyım ) 28 -29 günde bir döngüm 🌸
elzem62 Merve2546 aslına bakınca tam olarak hamilelik belirtileri göğüs ucu daha önceden yaşamıyoruz sonuçta 😂😂🥲 bence bi 5 gün falan daha bekle sonra bi test yap, negatif çıkarsa 2-3 gün sonra yine yap sonra git kan testi vermeye 🤭 benide haberdar et mutlaka burdan 🌷
zeynozey Merve2546 Selam canımm inşaAllah hayırlı sonuçlar alırsınn 7-8 gün sonra erken gebelik yapsan sonuç alırsın inşallah:)
91mer Göğüs hassasiyeti bende olmuştu bende test yapmıştım ama sonuç negatif idi Yani durum aslında su önce kana karışacak sonra idrara karışacak ya gidip beta verin yada adetin geçmesini bekleyiniz 🌺
Merve2546 elzem62 Tamam canım haberdar ederim banada garip geldi günler geçmiyor bekliyorum 4 gün kala test yapayım diyorum inşallah sabredebilirim 🥰❤️
Merve2546 zeynozey inşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemekte çok zor ya 🤦♀️
iremyigit Merve2546 benimde öyleydi 10 gün önceden göğüslerim cok acımaya başladı ve kahverengi olan yerler arttı ama bekle adet gününe kadar hayırlısı olur inşallah 💕
Merve2546 Aysefe333 benim 2 gün önce hafif kasık ağrım oldu onun dışında olmadı sürekli tuvalete çıkıyorum ama işte bazen insan yanılıyor sabırsızlıkla bekliyorum 7 gün sonrayı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . İnşallah bu ay hayırlı haberle burdan haber veirziz birbirimize 🙏🏻🤲🏻😍🥰❤️
Merve2546 duygukrd uygulamadan takip ettim 5 inde başladı 12 sinde bitti en yüksek günler 8 i diye gözüküyordu 8 inden önce şefaf akıntı gelmişti bilmiyorum bende reglim bitter bitmezmi oldu acaba bugün 9 gün kaldı ama kan versemde çikmaz galiba göğüs ağrılarım daha çoğaldı