Jgtcfvuuvjvgk Kızlar merdivenden 4 basamak popumun uzerine düştüm hafif belim ağrıdı başka da olmadi şu an hastaneye gitmem imkansız başına gelen oldumu sabahi beklemelimiyim
Anneolmak188 Jgtcfvuuvjvgk ya eğer gidemiceksen kanama ya da çocuğun hareketlerini takip et ama gidebilirsen ihmal etme kuzucum için rahat etsin
Derya_gumus Jgtcfvuuvjvgk kanaman olup olmadiğina bebeğin hareketlerinin olup olmadiğinabakicaksin o zaman keske hastaneye gidebilseydin yada takipli doktorunla iletisim kurabiliyorsan ona yaz o daha iyi bilgi verebilir sana
Melekavsr Jgtcfvuuvjvgk içini ferah tut canım bende 6. Haftada merdivenden 2 basamak düştüm ama allahtan elimi koydum hemen altıma bişey olmadı çok şükür. Ağrın kanaman yoksa bişey olmaz allahın izniyle.
Jgtcfvuuvjvgk Lütfen abuk sabuk şeyler söyleyip moralimi bozmayin herkesin imkani bir değil moralim hiç iyu degil linçleyecekler girmesin okumasın
Derya_gumus Jgtcfvuuvjvgk 7 haftalik hamileyim yazmissin bebek hareketini hissetmezsinki o haftada zaten o zaman kanama akinti olup olmadigina agrilarina bakicaksin