Seevviilll burcak52 Bilmem ki sordumda vajinadan muane etti kamera gibi bi alet ile bakti ve duruyor dedi Bende anlamadim 😅
burcak52 heyzil06 Amin 🙏 bakalım dabah doktora gideceğim, haber ederim. Ama şimdi benim bimk deda daha geldi şeffaf dışında çok açık kahve gibi de, parça parça yani. Sorar yazarım buraya.
Bsra12_- Kubraa33 evet gittim çatı muayenesi yapıldı yumuşama var denildi sonra nst de kaldım yarım saat çok az sancım çıktı sancıda denilmezmiş 🤭 sancım üç dakikaya düşerse suyum gelirse gel dedi onun dışında çok şükür ciddi bişey yok
burcak52 heyzil06 bugün muayene oldum evet nişanmış. Ama benim gece boyu 4-5 defa geldi. Arada çok çok açık kahvrengi olan da vardı.
heyzil06 burcak52 o zaman ben de takip edeyim benim normal akıntı şu an ilerleyen haftalarda dikkatli olmam gerek demek ki şeffaf da olabiliyormuş bilmiyordum bunu 🤷🏼♀️ Peki ultrasonla mı bakıldı yani üstten yoksa alttan muayene ile mi
burcak52 heyzil06 yani nişan normal akıntıdan baya farklı bir şeymiş, ben de anlamam diyordum. Parça parça geldi, hatta az önce tam anlamıyla kahverengi geldi, sanırım sondur 😬 Alttan muayene etti ve nişanın sökülmüş dedi.
heyzil06 burcak52 hadi hayırlısı canım 1 haftaya bebeğin kucağında en geç o kadar bile kalmaz belki de 😍
Bsra12_- Kucuk_melegim merhaba gittim ben çatı muayenesi yapıldı yumuşama var denildi sonra nst girdim yarım saat çok az sancım çıktı sancıda denilmezmiş 🤭 sancım üç dakikaya düşerse suyum gelirse gel dedi onun dışında çok şükür ciddi bişey yok
Bsra12_- Kubraa33 evet çok şükür ☺️ kesinlikle o kadar beklemek bile insanı bazen tedirgin ediyo. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
sari-uggli-mehmet-aga Bsra12_- anneniz ve kayınvalidenizden onay beklemeyin hastaneye gitmek için. Allah korusun dogum işareti dışında bir şey olduğunda bunun hesabını '‘hastaneye gitmek için bi şey demediniz!!’' diye annenize ve kayınvalidenize mi soracaksınız. Bence hastane uzak değilse bi gidin görünün.
Bsra12_- sari-uggli-mehmet-aga gittim göründüm çok şükür bi sıkıntı yok rahimde yumuşama var denildi sonra nst ye girdim çok az sancım çıktı adet şeklinde kanaman ve suyun gelirse bebeğinde hareketlerimi hissetmezsen gel denildi