2022bebeki cansualisa Tez vakitte arkadaşlığıniza mola verile 🤣 enerjinizi aşağıya çeken herkesten her seyden uzak durmaya çalışinn lütfen bebek sizin bebeğiniz annesi sizsiniz sizden iyi kimse bilemez 👌Protein+ sebze yiyorsunuz daha ne olsun. Her bebek.kilosu saglikli ve kalici olmuyor maalesef
cansualisa Udu dün doktordaydım gayet güzel dedi 3 kiloyu geçmez dedi önemli olan ciğeri dedi kuzum içinde aslında bu sısko bebek anormalll dedi normal olan ardıç dedi😀
cansualisa Gkceko yok zaten artk aramam anlasın bıktım bu muhabbetlerden surda kalmış 28 günüm salak salak uğraşıyorum
Gkceko cansualisa ama sana muzu tavsiye ederim çok faydasını gördüm boyunu bile uzattı bizimkinin 🙈 bugün kontrole gittim maşallah uzun bir kızımız olucak dedi doktor 🙈🙈
potansiyelinstamom cansualisa ben en son gece 11de teklif edilen yemeği hayır ben yemicem diyerek reddettigim için, bebeğin gelişmicek yemiyorsun diyen kişiye çenen kopsun demiştim o gün bu gündür kafam rahat tavsiye ederim😀
Summerwine cansualisa Allah aşkına daha ne yiyecekmissin mis gibi güzel sağlıklı yemek yanına istersen birazda karbonhidrat grubu ekle yanına t buğday ekmek ya da bulgur pilavı oh
cansualisa Summerwine kuzum 12 kilo aldım zaten surda 28 gün var en fazla 2 alsammm diyorum dengelemeye çalışıyorum gündüz yiyorum ekmek zaten hiç sevmem ben
potansiyelinstamom cansualisa bir de benim bebeğimin de kilosu çok şükür yerinde. 500 gramken biriyle konuşmuştuk haftasını şu an hatırlamıyorum. Ay niye bu kadar küçük yaaaağğğ demişti. Büyüğünü sen doğurursun demiştim 😀 asla kalp kırabilen bir insan değildim bugüne kadar. Ama hamilelikte bebekle ilgili şuurlu şuursuz yorum yapana laps diye cevap veriyorum içimin yağları ooooh diye eriyor. mutlu anne mutlu bebek😀😀😀
Leylazerr cansualisa alakası yok kız ben kırımızı et asla tüketmem tvuk yeni yeni yiyorum bence bwbwk kilosu genetik bazılar doğuma kadar kusar ama bebek kilosu yerindedir
AyEmGul cansualisa yaw he he, deseydiniz. Önemli olan zayıf olup olmaması değil, sağlıklı olması. Kilo bir şekilde halledilir.
NM_mom Benim doktorum sürekli sebze ağırlıklı, protein ağırlıklı beslenmemi söylüyordu. Beslenilmesi gereken bu şekilde gayet güzel yapıyosunuz. Kiloya gelince kilolu doğması daha mı iyi hele ki normal doğum olacaksa. Sağlıkla dünyaya gelsin o yeter 🤍