Goktaselifnurr Çatlatma iğnesi vuruldum pazar günü, bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgi çıktı ve gittim kan verdim beta 56 çıktı aşı olalı 4 gün oldu sizce hamilemiyim ?
Kucuk_melegim Goktaselifnurr canim arkadaşın dediği gibi catlatma iğnesi 10 gun etkisi olduğu için pozitif gorme ihtimalin yüksek oluyor 10 gunden sonra kan ver
SutlacimiYedimmiBen Goktaselifnurr ignenin etkisi o icinde hcg hormonu var cunku ayrica 4 gun olmus nasl hemen belli olucakki acele etme reglinn gecikirse test yaparsın
SutlacimiYedimmiBen sinoli umit vermeyin ignenin etkisi o 4 gunde ne dollenmesi ne bebegi kendinize gelin iyi okuyun yahu yazik kadina
Dmervwm Canım moralini bozmak istemem ama çatlama ignesinden sonra 10 gün pozitif görülüyor diye biliyorum senin daha 4 gün olmuş büyük ihtimal çatlama iğnesinin etkisinden beta yüksek çıkmıştır ama umarım ki hamilesindir
sinoli SutlacimiYedimmiBen Hanımefendi relaxx kaos yaratmak için yer arıyorsunuz bazen, Anlamamış olabilirim ben beta değerini normal görünce o şekilde söyledim. Ümitlendirdiysem de kusura bakmayın post sahibi 🙏🏼 İnşallah 10-12 sonra da pozitif görürsünüz 🤲🏼
orkidehaniimm Goktaselifnurr merhaba ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. İğneden 12 güne kadar pozitif görülebilir içerisindeki hcg hormonundan dolayı. 12 günden sonra test yaparsanız net sonuç alırsınız. Gönlünüze göre olur inşallah herşey😇 ben çatlatma iğnesinin 17. Gününde öğrenmiştim
SutlacimiYedimmiBen sinoli nasl bos yere umitlenip uzulur düşündünüz mu bos yere neden uzulsun 4 gunde dollenme olmasi olsa bile testte çıkmasi mantıklı geliyormu size
Boymomm Goktaselifnurr çatlatma iğnesi in icerisinde beta HCG hormonu var bu sebeple 12-24 gün arası yalancı pozitif gösteriyor. İğne üzerinden 14-16 gün sonra regl beklenir gelmezse testi tekrarlamak gerekir
white_flower Goktaselifnurr çatlatma iğnesi beta HCG içerdiği için testte pozitif çıkıyormuş 14.gununde test yapılması gerekiyor inşallah hamilesenizdir rabbim nasip eder güzel haberler almayı…🤲
1oguzannesi Goktaselifnurr iğne etkisi maalesef biraz bekleyin 9-10 gün sonra kan verin 4 günde döllenme aşamasında olur testte çıkması imkansız