Aycag19 Merhaba hamiş anneler ve anne adayları 3 haftalık hamilelikte belirti yaşanıyor mu insan anlayabilir mı hamile olduğunu çünkü gebelik testlerinde çıkması çok az ihtimal demişler yapıp moralimi de bozmak istemiyorum
Caglasmsk Aycag19 3 haftalkti bende ogrendgmde cok ucuz bi test almistm erken gebelk testi bile degildi silik şekilde çıkmıştı
Duyguuuu Aycag19 Birgünluk hamile bile olsaniz kan testinde çıkar fakat yüksek cikmaz surekli gidip gelmekte stres yapiyor. Bari adetinize 3 4 gun kala normal.test yapin ben 3 gun varken yapmistim ikinci hafif silik cikti ertesi gun gidip kan verdim 84 çıktı beta hcg
AlininAysesii Benim 3 hastalıkken çıktı canım, sabah ilk idrarla test yaptığımda bariz bi silik çizgi vardı. Hastaneye gittiğimde hcg değerim 86 idi, 5 haftalıktı. Kim belli olmaz diyor 😂😂😂
Aycag19 AlininAysesii bende test yaptım dayanamayıp çok silik aşırı derecede ama çok dikkatli bakıldığı zaman belli oluyor inşallah vardır diye dua ediyoruz bakalım 😊💕
Aycag19 AlininAysesii bende test yaptım dayanamayıp çok silik aşırı derecede ama çok dikkatli bakıldığı zaman belli oluyor inşallah vardır diye dua ediyoruz bakalım 😊💕
AlininAysesii Aycag19 İnşallah vardır 🙏🏻 Benim 3 gün geçmişti bu arada adet günüm, o zaman hcg 86 idi ve 3 haftalık dedi doktorum. Şimdi 5. haftamdayım. Sizin gecikti mi bat? Belirtim de akıntı ve kasık ağrısıydı ilk 3 haftalık süre içerisinde.
EsraakanY Aycag19 Ben anlamıştım canım adetim daha günüm vardı ama aşırı uyku halim ve hafiften iştah kaçmalarım başladı. Üzerine halsizlik herkese dedim adetim kadar sabredicem ama görün hamileyim dedim ve 5 gün gecikince test yaptım hcg değerim 7042 ydi 🤭🤭 Hatta ikiz gebelik sandı doktor ama tekmil olsun ☺️
sonsuzmasalim Aycag19 bence adetin gecikmesini bekle. şimdiden yaparsan çok heveslenirsin ve negatif çıkınca üzülürsün. adetin 1-2 gün geçikince test yaparsın ve silik çizgi falan değil de tam belirgin bi çizgi çıkar.