beyzacmvrc Muayene ve doğum ücretleri ne kadar? Gidip.memnun olanlar veya olmayanlar yazablrmi hastane degistirmeyi düşünüyorum..
PSerenity beyzacmvrc ben melih beye gidiyorum muayene 250 ama sanırım zam gelicek yılbasında normal 5750 sezaryen 6500 bunlara da zam gelicekmiş
beyzacmvrc PSerenity ocakta gelir illaki benim gittiğim hastaneye daha Ocak ayı gelmeden zam geldi ocakta yine gelecektir. Doktorumdan da çok memnun degilim degsitirecegim
Buse-K Özel asya hastanesi dr. Oğuz güler mükemmel bir doktor çok tercih ediliyor baya yoğun ama hastanede çok ilgili ve uygun fiyatlı tavsiye ederim
34_34 beyzacmvrc muane ve doğum ucuz diye duydum ama beğenmeyenler de var bende buraya gıdecekdım sonradan vazgeçtim .
Buse-K 34_34 bende tereddütte kalmıştım ama aşırı memnun kaldım doktor çok ilgili detaycı istediğim her saat ulaşabiliceğim gerçekten kişiye özel davranan bir doktor
pandoraninkutusu beyzacmvrc zahide diye bir bayan doktor var baya övülüyor bir bakın isterseniz ama ben Gaziosmanpaşa kadın dogum klinigi var fahri inan var oraya gidiyorum mükemmel bir doktor tavsiye ediyorum ♥️
pandoraninkutusu beyzacmvrc şafak hastanesinde doğum yaptırıyor 250 sigorta ile sigortasiz 300 ama cidden cok iyi birisi ♥️
34_34 Buse-K o doktordan herkez memnun ben erkek doktor istemediğim için tercih etmedim . İlk doğum olacağı için .ikinci doğumumda nasip olurda düşünebilirim .