EPervane Hangi haftalarda , hangi testler yapiliyo ? 13 haftadayim 2li test mikrob , ultrason seker testi hepsi yapildi , merak etdiyim ilelirde hangi testler yapilmali?
Zln2152 EPervane ikili test sonucunuz nasıl çıktı? Bende pazartesi günü ikili tarama testini yaptırdım. Bugün sonuçlar çıktı pazartesi doktora gideceğim ama elim yüreğimde 🥹
atlasinannesi_ Zln2152 ben ikili tarama testini bu gün yaptırdım doktorum 3 hafta sonra çağırdı sizce neden 3 hafta sonra çağırdı ben daha erkene sıra almalı mıyım? Alırsam da tam olarak kaç gün sonra çıkıyor testlerin sonucu
Zln2152 atlasinannesi_ kuzum doktorlar bazen bilerek uzun süre veriyorlar. Bana da bir hafta 10 güne ancak çıkar dedi. Ama ben pazartesi testi yaptırdım sonucum da bugün çıkmış pazartesi de sonuçları almaya gideceğim. Size ultrason da muayene edip birşey demedi mi?
Zln2152 atlasinannesi_ iyide ultrason olarakta muayene edip normal olup olmadığını söylemesi gerekirdi ölçüm falanda yapılması lazımdı siz birşey söylemediniz mi?
atlasinannesi_ Zln2152 muayene oldum ölçüm de yaptı ikili tarama testi yapınca hepsini bir değerlendirecekmiş 3 hafta sonra gel dedi bu gün de özele doktora gittim bizde 10 günde çıkıyor devlette 3 hafta olması normal dedi e nabızdan sen 2 hafta geçince bak eğer sonuçların çıkarsa sıra alıp git yoksa 3 haftayı bekle dedi
Zln2152 atlasinannesi_ anladım canım sıkıntı yoksa iyi bari. Bende devlette ikili tarama testi yaptırdım ama sonucum iki günde çıktı bana da bir hafta sürer dedi ama iki günde çıkmış bende yarın sonuç almaya gideceğim bakalım ne diyecek