ilaydabaykara Bağcılar medipol mega’da doğum yapan var mı? Hangi doktora gittiniz? Memnun kaldınız mı? Benim doğumuma az kaldı medipole gidiyorum ama daha önce oraya giden biriyle görüşme fırsatım hiç olmadı, burda giden varsa düşüncelerini bilmek istiyorum
Grapegirl ilaydabaykara benim arkadaşım iki doğumunu orda yaptı hemşire kendisi çok temiz ve işinin ehli çalışanlar var diyor esenyurttan gidiyordu oraya. Bana da sürekli öneriyordu
gamzetastan İlk elif hanıma muayene oldum benim içime sinmedi ama herkes memnun şuan adeviye elçi atılgana gidiyorum çok memnunum 👍🏼👍🏼
Esngr Bendd suna hocaya gidiyorum cok memnunum ama dogum konusunda bi bilgim yok malesef dogum yapanlar yazarsa seviniriz:)
ilaydabaykara Esngr suna hanım annemin doktoruydu annemde aşırı memnun kalmıştı ama ücreti bnm bütçemi aştıgı için ona gitmiyorum:)
Esngr ilaydabaykara evet malesef ucret konusu biraz tuzlu ama nahihan hoca duygu hoca icinde cok iyi yorumlar duymustum
Cglfdn Merhaba, ben Medipol Mega'da Tugba Nadide Yilmaz'a gidiyorum. 33 haftalik hamileyim. Ama cok memnunum. Cok iyi bir iletisim kurduk kendisiyle. Hatta haftaiçi kanamam oldu 2 gece hastanede yattim. Bütün nazimi kaprisimi cekti, icimi rahatlatmak icin elinden geleni yapti. İnşallah bi aksilik olmazsa dogumumuda kendisi yapacak.