Maalesef rahimde olan doğuştan bir sorun nedeniyle 2 defa erken dogum yaptim ilk kızım 750 gram 33 cm ile dogdu3.5 ay yogun bakim sureci 4 defa gözlerinden ameliyattan sonra ve sayisizca tedavi ilactan sonra sag salim şimdi ikinci kizim ise 920 gram 33 cm ile gecen sene 2 gun yogun bakimda kaldiktan sonra akciger kanamasi gecirerek vefat etti .rahimde perde vardi temizlediler ama kalp seklinde ona hicbir care yok hep erken dogum dediler benimde simdi adetim 10 gun gecikti beta hcg 5.1 çıktı gebelik testi tam 3 defa yaptim negatif birde erken gebelik yaptim oda negatif korunuyoruzda aklim almiyor neden hormon yüksek cikti dogum kontrol hapi sizce yükselmesine sebep olmusmudur yada adetimin gecikmesi saglikli olcagini bilsem cok sevinirdim ama maalesef ya mezara ya yogun bakima asla istemiyorum bir cocugumun daha gunahina girmek caniyla ödüyorlar eger gebelik varsa aldirmak gerekiyor saglik sorunu olacak diye 2 turlude vebal almis oluyorum😔 napacagim bilmiyorum allahim insallah degilimdir testler negatif kanda ise deger ya var ya yok yarin tekrar verecegim😔