Elifedikli Sevgili anneler aranızda aspirin kullanan varmı kaç haftaya kadar kullandınız ben 33 haftalık hamileyim doktorum 37 haftaya kadar devam dedi benimle aynı durumda olan varmı acaba
Rainak Elifedikli aspirini 35te bıraktım ama oksapar iğneyle devam dedi. Ben aspirin haftada 2, iğnesini hergun kullaniyorum
deniizz7 Elifedikli ecopirin kullanıyorum günde bir tane ve bir gün var bir gün yok şeklinde iğne de vuruyorum. hapı 36. haftada bırakacağız dedi doktorum, şu an 30 haftalığım.
Nilosfirarda19 Elifedikli coraspini sanırım 34. Haftada bırakmıştım 37. Haftanın içinde mecburi doğum yaptım ,doğumdan 1 gün önce de enox u kestirdi 💐
_aysenur8mikail__ benim doktorum da 33de bıraktırıyoruz diyor anlamadım gitti herkes ayrı ayrı haftalarda bırakıyor çok kafama takılıyor bu konu 33 çok erken değil mi 🙄
Elifedikli _aysenur8mikail__ ben de normalde 33 de bırakılıyor sanıyorum bana da 37 ye kadar devam dedı
Laika Elifedikli bende tansiyon olma ihtimaline karşı bir kutu kullandım sonra gerek kalmadı dedi bıraktırdı