Leylak12 Merhaba kızlar. Hamileliğin etkisi mi bilmiyorum çok sinirli oluyorum, tahammülsüzüm ani çıkışlarım oluyor sizde de böyle sıkıntılar var mı ?
Ayse001000 Leylak12 kaçıncı haftadasın ben 19 haftalıkken sinir krizi geçirdim eşimi öldürecektim nerdeyse en ufak şeye sinirlenim kavga ediyordum sürekli neyseki 22 haftayım iyiyim çok şükür
Edafmo Leylak12 ben 27+5 teyim son zamanlarda böyleyim. Cinnet geçirecek gibi oluyorum en ufak şeyde. Yaptığım söylediğim bağırdığım an pişman oluyorum ama kendimi durduramıyorum 😥
Laika Leylak12 28. Hafta ara ara geliolar kendimi tanıyamıorum ağlama krizi gerginlik sinirli ruh hali vs. Eşim hamilelikten olduğunun o kadar farkındaki bulaşmıyor bana 🗡️🤪
Leylak12 Ya bende 18 buçuk haftamdayım aşırı tepkiler veriyorum sinirlerime hakim olamıyorum ve elime ne geçiyorsa fırlatıyorum 😔
eylullara Ben de 12 haftalık hamileyim sinir krizi geçiriyordum bugğnnaz kalsın ilk hamilelik böyle değildi aşırı gerginim durup durup ağlıyorum nedir acaba sebebi ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok seviniriz