arirangg EminNur Yaptırdım canım kanımda pıhtılaşma çıktı. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum. Sen yaptırdın mı
EminNur arirangg yaptırmadık biz , patolojiye gitmişti kürtajdan sonra parça doktorda sonuçlar temiz herhangi bi sıkıntı oldugunu sanmıyorum ilk gebelikte sağlıksız gebelikler genelde düşükle sonuçlanır o yüzden şuan yapılmasa da olur dedi.
arirangg EminNur Canım aslında bana da öyle dedi doktor ama yine de yaptırmak istedim. İyi ki de yaptırmışım. Şimdi iğne kullanıyorum. Ama belki senin pıhtılaşma sorunun yoktur ki inşallah da yoktur canım.
EminNur arirangg insallah canım bana o zaman direk corasprin başlamıstı . İnsallah yokturdur Allahım tekrar yasatmasın🤲🏻 Siz patolojiyide göndermiş miydiniz? Kürtajdan sonra.
Mavidunyamm EminNur evet yumurtlamadan bir hafta sonra kasık ağrım olmuştu. Normalde kasıklarım hiç ağrımazdi adet öncesi.
EminNur Mavidunyamm benim 20 sinde pik yaptı , 21 de çatlamıştı ama dün çok şiddetli bacak ağrısı belime hatta kalçama vuruyordu bugunde hafif var. Ama belirti sayılır mı bilmiyorum.
esmerella37 EminNur canm yumurtlamam 13-14 unde oldu catlama 15 inde oldu goguslerim 16 sjnda basladı ve akıntımda basladı o gunden sonra boyle beyaz süt gibi kopuklu gibi degişik sureklı
EminNur esmerella37 hııı sizinde çok erken başlamış test yaptınjz mı acaba? Benimde çatlamanın ertesi günü işte çok şiddetli bele vuran bacak ağrım oldu da . Çok erken değildir diye düşündüm
Mavidunyamm EminNur yumurtlamadan bir hafta sonra başladı dediğim gibi 🥰 ama senin ki için şuan çok erken. Psikolojik olarak ta düşünüyor olabilirsin
EminNur Mavidunyamm psikolojikmen düşünüyorum evet oldu olmadı mı yok ya kesin olmadı diye 😊 Ama düşünmeden ziyade çok ağrılı yani hala ağrı var ama 21 inde ki kadar değil. ☺️
Mavidunyamm EminNur seni çok iyi anlıyorum iki hafta hiç geçmez. İnsan saatleri dakikaları sayiyor resmen. Bende çok geçtim o yollardan. İnşallah ennnn kısa zamanda en hayırlı zamanda güzel haberler alırsın inşallah 🤲