Mavidunyamm esmerella37 yaa keşke değerlendirseydin ama olsun hayırlısı olsun inşallah 🤲 olacağı varsa 1 kerelik ilişki de bile olur 🤲
arirangg esmerella37 Yok canım yumurtan çatladı artık test yapmana gerek yok. Bu gününde değerlendir ondan sonra beklemeye geç. 2 hafta sonra gebelik testi yaparsın canım. İnşallah olmuştur
Mavidunyamm esmerella37 valla bende yaptığımda günler hiç geçmiyordu. Dakikalar bile geçmiyordu. Tuttu mu tutmadı mi diye 😬🤣
esmerella37 Mavidunyamm valla sorma bende oyleyimmm acaba tuttumu tutmadımı simdiden haraketlerime dkkat ediyorjm oyle soyluuyum 🥰
Leilam esmerella37 youtubede dua dinlerken öylesine okudum yorumlarınızı içimden yazarak dua etmek geldi size🙏🏻Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin, Sizi sevindirsin
esmerella37 Leilam amin cnm allah razı olsun gercekten cok ihtiyacm var 3 senedir bu anı beklıyorum inan bi mucize olur eger gelirrse bebegimm 🥰
EminNur esmerella37 çok teşekkür ederim bende ypkyorumda karsılastımak için istedim. Yaptıgınız testler sonradan silikleşiyor mu acaba?
Ayezhanim esmerella37 inşallah senin de altı gün sonra çizgi çıkar canım inovita çok hasas zaten çıkarıyor varsa hemen 🤲🤲