busra14044 Sizce yenidoğan yani 1 numara sleepy mi Molfix mi tercih etmeliyim ikisi arasında kaldım ve kaç adet almalıyım tecrübeli anneler ?
Hividarin busra14044 sleepy 1 numarası aşırı küçük prematüre bebekler için alırsanız 2 numaradan başlayın..ben sleep ile başlamıştım bize yaramadı kızım pişik oldu değiştik molfixle devam ettik memnunum..😉
Blossom00 busra14044 Ben molfix 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldım canım 80 ve 88 adet şimdilik denedikten sonra devamını alırım
Tugcecanan busra14044 sleepy diğer markalara göre biraz küçük ve ince. İnce olması avantaj sağlıyor yenidoğan için ama eğer bebeğiniz normal standartlarda doğacaksa iki hafta anca kullanabilirsiniz bizim 2500 doğdu 20 gün kullanabildim 2 numaraya geçtim o da çok Farklı değildi 1 numaradan bir buçuk aylığız 3 numarasına geçtim
Gozdekubra3435 Ben biraz araştırdım, sleepy çok inceymiş molfix kalınlık olarak daha iyiymiş ve kalıp olarak sleepy e göre daha iyiymiş. Ben molfix aldım. Ama tecrübeli değilim kaç adet alınmalı bilmiyorum😊 ben 2 paket 1 numara aldım 74 lüydü sanırım 🌸
busra14044 Hividarin Molfix 1 numarasıni kullandınız mı 2 paket ondan mı alsam onda da mı 2 numaradan başlasam 😊
Rwerdst Hividarin sleepy bence o kadar da küçük değil. Arkadaşım 3200 doğurdu daha 1 hafta önce. Bez götünde durmuyor bile. Bebek o kadar da ince değil yani. Ama bebekten bebeğe değişiyor tabiki. Ben molfix aldım ama 1 günde gelen zamın haddi hesabı yok.
Asyabuse Sleepynin bio naturalini aldım ben 4 paket 1 numara 64lü. İkiz oldukları için daha minnak doğuyorlar daha uzun süre kullanıcam diye düşünerek. Çevremde son zamanlarda çocuğu olan 3 arkadaşım bu bezi aldığı için onlara güvenerek aldım. Hepsiburada da 2.si 1 tl kampanyasıyla 209a geldi 2 paketi. Onlar 1 paket kullanmış sonra 2 numaraya geçmişler
Hividarin busra14044 yok canım kullanmadım sleepy 2 numaradan başlamıştım çünkü😉 ama fikir olarak söyleyeyim ortalama bebekler 3-4 kilo doğuyor molfixden bakın zaten bebek kilosuna göre 1 yada 2 numara tercih yapın.ikinciye gebeyim bu arada ben 2 numaradan başlayacağım küçük olmasında büyük olsun zaten etrafı lastikli belini filan ayarlıyorsun sorun olmaz😃
Hilalprlk Sleepy natural 1 numara 80’li paket aldım. Küçük biraz uzun süre kullanılmayacağını düşünüyorum. hepsiburada indiriminden 2 ve 3 numara aldım fazla fazla ikinci paketi 1 TL’ye geldi
Hividarin Rwerdst bebekten bebeğe değişiyor evet bebelerin rahat etmeleri önemli olan sonuçta 1 numara bence çok küçük ne kadar süre kullanılabilir ki tercih meselesi artık.. zam nelere gelmedi ki dahada gelecek stok yapın bence her boydan 3 er paket eve bırakın ben öyle yapacağım 😏
Minare 64lu sleepy extra aldım 1 numara. Evet bir az küçük geldi bana da ama güne 3 5 tane kullanirsan cabucak bitecek zaten. 2 numara da natural aldım 84lu simdilik
Derya_gumus busra14044 vallahi slepy aldim bir numara 200 adet ama cok minik kizim doğunca gorcez insallah ama bez baya minik geldi bana pirima aldim 40 li hastaneye onu goturcem slepyden pek umutlu degilim:)))