Pendik’te oturuyorum. Medical Park Pendik’te takipliyken erken doğum riskimin başlaması ile Zeynep Kamil hastanesine yonlendirildim. Başka seçeneğim yoktu. Deneyimlerimi paylaşayim sizinle özetle.. İki hafta ben yattım iki ayda kuvez sürecim oldu. Dogum gerçekleşeceği gün korkunçtu benim için de.. 15-20 yatak var perdeli güya, her perde açık… Açılma kontrollerini herkesin gözü önünde yapıyorlar. Kimi doktorlar çok hadsiz kimisi gerçekten çok ilgili… Ancak şu iğrenç cümleye ben de şahit oldum “ yaparken bagirmiyorsunuz şimdi ne bagirip duruyorsunuz” diye. Bebeğim 31 haftalık doguma alındı. 1400 gramdi. Bu şekilde beni normal doğuma almak istediler. Ailem bitik psikolojim yüzünden (sürekli ağlıyordum) baş hekime kadar çıktı normal doğurma psikolojimin asla olmadığını ikna etmek için çok cabaladilar. Sonunda sezeryan oldum. Şunu söyleyebilirim. Doğum anı ve doğum yapacaklar arasında olduğum süreç kabus gibiydi ama sonrası çok çok ilgili alakalı, bebek sağlığı için doğru yerde olduğunuzun rahatlığı oluyor. Hemşireler süt hemsireleri vs çok ilgililer. Odalar 3 kişilik bir refakatçi oluyor yaninizda. Sezeryan dikisimi de çok çok güzel yapmışlardi. Yani ben hssas yapıda biriyim o doğum sürecini kaldıracak güçte değilim. Ancak şimdi de Pendik’ten goztepeye şehir hastanesine gidiyorum. Sırf doktorun tatlı dilinden sebep… Henüz 11 haftaligim. Bakalım zaman neler göstericek. Pendik medipole de gitmeyi planliyorum..