Sansmelegim34 Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bugün gebeliğim 4+1 oldu. 9 aralıkta beta 33 10 aralıkta 54 12 aralıkta 99 oldu. Sizce artış nasıl. Benim ki gibi olan var mı ? Adet günüm de 15 Aralık
Baby_loading Sansmelegim34 Hayirli olsun canim, Bende 4 haftalik daha Cok yeni Insallah sorunsuz gecer saglikli gelir bebisimiz♥️
Betulcoban Sansmelegim34 bende yenı öğrendim canm senın guzel artmıs benm ılk degerım 27 dı pazartesi 43 cıktı ıns guzel yukselır bugun bidaha kan verdım😢
mervemom58 Kızlar selam be Sansmelegim34 merhaba bence çok güzel artmış bende 4+4 haftalık gebeyim 6 Aralık 17.49 7 Aralık 24.47 9 Aralık 71.67 12 Aralık 235.70 Benimde beta tahlillerim böyle keseyi göremedik dün kontrole gittim salı gününe kadar 4000 olur inşallah o zaman görürüz dedi 2000-4000 arası bekliyoruz kese görmeyi dedi doktor inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza miniklerimi❤️
Sansmelegim34 Baby_loading Aminn inşallah 🙏 sizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Baby_loading Sansmelegim34 Amin Amin Insallah, Ben daha dr gitmedim evde yaptigim testler positive beklemek istiyorum acele etmiycem zaten America da yasiyorum turkiye gibi degil burasi kan Vermeye dr sevkiyle oluyor
Havvamom 3 haftalıkken öğrendim 131 di 2 şer gün arayla 750 ve 2440 oldu 5 haftalıkken keseyi gördüm 6 haftalıkken kalp atışını duydum sizin sayılarınız çok az ama yanlış yönlendirmek istemem doktora danışın boş gebelik olabilir
Sansmelegim34 Havvamom doktora bugün İçin yeniden beta baktır dedi. Test verdim sonuç bekliyorum. Umarım bebeğim benimledir
2cocukluanneeee Ben bir kere baktırdım dün kan verdim 235 di adet takvimime göre şuan 3 yada 4 haftalık olması lazım bence gayet normal değerleriniz tabi gene baktırın
Hayat-07 Sansmelegim34 canım betalar çok kafamı karıştırıyor ben 3070 işe öğrendim okuduklarıma görede baya yüksek ama kese görünmedi
Nurr_35 4+0 da öğrendim 247 beta değerim çıktı. Şimdi 4+3 teyim tekrar kan vermedim. Beklemeyi tercih ediyorum pazartesi 5+0 olacağım doktor randevum var direkt keseyi görmeyi umut ediyorum.