Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
Fatmasnny devlet hastanesine gidin ücretsiz olarak
Hafizeipek hangi devlet hastanesinde var acaba. Birde 38. Haftalığım kabul ederler mi 🙂
aslihan1 aa ne güzel tesadüf ben bundan 4 sene önce kendisine doğum yaptım aslında doktorum o değildi ama pazar günüydü ona denk geldim ve ona çok güveniyorum kesinlikle başka doktora denk gelmek istemiyorum cuma günü randevum var bakalım belki cumayı beklemem giderim çünkü sancılarım çok şiddetlendi
Hcrksk aizin suyunuz geldi ve ebeye güvenip gitmediniz sonra oldu bebeğiniz öldü yada bişi oldu sanki bana ebeye yada doktora dava açmıcaksınız tv de böyle hikayeler çok var o yüzden ben biliyorum değil olay 100%1lik risk için normal doğumu göze alamayan insanlar var buda onlardan biri %1için bile doktora gitmeyin evde oturun bi insana demek çok saçma
adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
Hcrksk doktora sordugumda benim doktorumda sancin olduğunda kontrol et ama suyun gelirse hemen gel hasteneye.Antibiyotik vermemiz gerekebilir enfeksiyon riski icin dedi canim.
@Kuzummmmmm burdaki yorumlarda konuşuldu bebek doğum pozisyonu alsın diye yapılması gerekilenler