Drysmsn Kızlarrr 34 haftalık gebeyım ama 1 hafta önde gıdıyor bebegım Etrafımdakı herkes doğacağı zamandan erken doğar o zaman öndeyse dedi Bu durumu yaşayan veya doktorundan bu konuda bılgı alan var mı
efemoms_ Drysmsn valla canım bende çok merak ediyorum gebeliğimin başından beri önden gidiyor herkes bana da aynısını dedi
aasenaktas aasenaktas eşim 2 metrenin üstünde benimde boyum uzun o yüzden normalmiş tam tersine çocukta 1-2 hafta gelişim geriliği olsaydı sizin için sorun olurdu dedi vücut yapısına göre
Rabg123 Drysmsn benimde önden gidiyor genelde bende sordum erken mi olur diye hayır tam tersi geç olur bekler iri bebekler dedi doktorum.
Baltopu2 Drysmsn canım erken falan doğmaz normal zamanda doğar,kaç kilo şu an?ilk oğlumda ben son ay diyet yapmıştım kilo cokk az almıştı 3900 doğdu
Lunaaa92 Drysmsn benimde önde gidiyor doktora sordum şimdi doğum tarihini etkiler mi diye hayır adet tarihinize göre gerçekleşir dedi
nutellaningizlitarifiyim Drysmsn arkadaşım geçen ay doğum yaptı onun da bebeğinin gelişimi iki hafta öndeydi 36+6 da doğum yaptı normal doğumla kendi suyu ve nişanı gelerek benim de bebeğim 2 hafta önde yani her an her şey olabilir bunu bilemeyiz bebeğe bağlı hazırlıklı olmak lazım 3800 doğdu bebeği
nutellaningizlitarifiyim Bi de gelişimiyle alakalı olmasına gerek yok erken doğumun başka bir sebeple de erken doğum gerçekleşebilir bunları çevremizde fazlasıyla duyuyoruz hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻♥️
Nurr_22_22 Drysmsn benim kızım da 1 hafta önde gidiyor normalde doğumum 18 şubat ti ama şimdi 12 şubat oldu doğum tarihinden 1 hafta öne gel doktorun da söylemiştir zaten
SebnemRasit Drysmsn benim 31 haftada başı 5 hafta önde denildi bedenide öyle denildi. Şuan 37-3 deyiz pazar günü sezaryen olucam Allah izin verirse
Rabg123 Drysmsn rica ederim bence sizin doktorunuz da öyle söyler bi çok kisiye de aynı şey söylenmiş
2022bebeki Drysmsn En başından beri öndeydi şekerle de ilgisi yokmuş regl tarihimi 1 hafta önce çekti doktorum hala değişmediği için . Gelişimi ona göre takip ediyor artık doğum nasil olur ben de bilmiyorum