Evet biraz garip bir soruyla geldim bi yandan araştırırken bi yandan size sormak istedim belki birinin önerdiği bildiği bi işyeri vardır

4 hafta sonra doğumum var eşim uzun süredir işsiz bayadır arıyoruz ama maalesef bulamadık artık evin içinde kafayı yicek gibi dolanıyo onu bu halde gördükçe üzülüyorum bayadır stresli günler geçiriyoruz size sormak istediğim şu şurda şu isimli bi iş yeri var eleman arıyodu yada tanıdığım birileri var eleman lazımdı zaten dediğiniz duyduğunuz bildiğiniz bir iş yeri varmı özür dilerim bu uygulamada saçma bir form açıyorum ama her kapıyı çalıyorum şuan elimden başka bişey gelmiyo

Yelkovan1 Allah yardımcınız olsun Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar işkur da alım var diye duydum başvuru yaptınız mı

FatmaAselinAnnesi_60 amin Allah razı olsun hastane temizlik içinmi evet yaptık 28 aralıkta kura çekimi varmış tek onunla kalmak istemiyor bi kaç yere daha başvurcak araştırıyoruz işte ecza depolarına başvuralım dedik torpil oynuyomuş bilmiyorum bakıyoruz bebek gelmeden nasibi gelir inşallah

Yelkovan1 evet hem hastane için hem de başka şeyler için de alım var inşallah iş bulursunuz tez zamanda işe çoğunlukla hep torpil oluyorda hiç belli olmaz

Yelkovan1 siz gene başvuru yapın tekrar giren duydum ben benim eşim de orda çalışıyor şansınızı deneyin diğerlerine de yapın bence başvuru etibakir borsan canik55 hepsinde var çevremizden çalışan rabbim yardımcınız olsun

Yelkovan1 canim esinin cv sini de yazsana buraya ben ankarada yasiyirum ama samsunllu arkadaslar vardir uygulamada belki personel arayan bildikleri yer vardir yazarlar

Yenibirii askeri personeldi komutanı baskı uygulamış küfür filan var işin içinde eşimde dayanamamış ne kadar dövdü bilmiyorum ama adam darp raporu almış o nedenle askeriyeden atıldı

fatiss canım lise mezunu 94 doğumlu daha önceki işleri doğalgaz tesisatı çok küçükmüş burda çalışırken askere gidip geliyo işte sanayiye eroğluna girmiş burda çalışırken sözleşmeli erliği kazanmış gitmiş biz evlenirken sözleşmeli erdi 4 sene görev yaptı kendi isteğiyle fesih verip uzmanlık sınavlarına girdi ev götüremediği için sonuçlar belli olana kadar o boşlukta sampaya girmişti uzmanlığı kazanınca sampayıda bırakmıştı zaten 2 senede uzman çavuşluk yaptı ordanda üste taarruzdan sözleşmesi feshedildi fetö olayları yok yanlış anlaşılmasın.. böylede iş geçmişi var

fatiss evet evlenmeden önce yapmış yeni inşaatlara doğalgaz borusu döşüyomuş