kalbiminpariltisi 3kuzuAnnesiyim yok bence de erkek doğru söylüyorsunuz ama ben hiç anlamıyorum neye göre yapıyorsunuz
kalbiminpariltisi mine3444 kız diyen sayılı insanlardansınız hepsi erkek diyor :) Gölcük medar Funda hanım siz kime gidiyorsunuz
3kuzuAnnesiyim kalbiminpariltisi dık bır cıkıntı var. Pipi. 25 . Haftada testısler ıner. Erkeğin önce pipisi oluşur
kalbiminpariltisi Mysmrt bence de erkek 9 10 hadtalıkken doktorum kıza benziyor demişti buraya attım herkes erkek dedi şaşırdım, geçen gün başka bir doktora gittim görür görmez aa bu erkek dedi çok şaşırdık :)
kalbiminpariltisi 3kuzuAnnesiyim teşekkür ederim bildiniz galiba 🥰 cinsiyet partisi için beklemek istemiyorum ama yine de bekliyim değil mi
kalbiminpariltisi momlife_7 galiba haklısınız bu bir erkek:) birkaç hafta önce doktorum kıza benziyor dese de sanırım erkek ☺️
momlife_7 kalbiminpariltisi hayırlısı olsun canım bi çıkıntılık gördüm ama yine de yanılabilirim 🙈🐣 ilerleyen zamanlarda bebeğinizin cinsiyeti daha çok belli olur
kalbiminpariltisi momlife_7 çok teşekkür ptesi başka bir doktora gittim aa pipisi var erkek bu dedi 😂 bence bildiniz yani