Melikekabil41 Kızlar 8+1 haftalığız bugün doktoruma gittim miğde bulantılarım çok arttı sabahları yemek yiyemiyorum gece de aynı dedim size hangi ilacı vermişti bana pembe kutu verdi adını unuttum şu an sizce o ilaç iyi midir
Aaaysee Melikekabil41 prilamdan bahsediyorsun sanırım pembe beyazdı yanlış hatırlamıyorsam banada onu verdi zaten ya prilam yada zofer veriyorlar iyi gelmişti bana prilam 12 ye kadar kullandım
Pamukkiz1666 Melikekabil41 bende acillik olmuştum prillam diye ilaç var genellikle onu veriyorlar ama bana oda fayda etmemişti maalesef inşallah size eder 20 haftaya kadar bulantılarım devam etti hatta şu an tiksindigim şeyleri yiyemiyorum 29 haftalık olduk bazen geceleri oluyor şükür geçti ama sağlıkla kucağınıza alın insallah ❤️
Turana4 Melikekabil41 selam ben PREXETYL DR ilacını içiyorum 7haftadan bu yana imdi 15 haftaym. gec yatmadan öncə aç karına 2tane. Güzel . İçmeyince günde 2 3kere kustuğumu hatırlıyorum.
2309 Prilam vermişti bana günde 4 tane attığım halde kusuyordum günde 5 kez ama inşallah size iyi gelir
2309 Melikekabil41 ben 5 kilo verdim 48 e düştüm şuan bitik durumdayım. Sadece kusmam bu hafta 5 den 2 ye indi 14 haftalık oldu ama ben pert su içmeyi özledim