Sinemberkehan Okyanus1 Tebrikler canım, inşallah bütün arzulayan kızlar yılbaşı hamilelik haberi alır. Bende düşünüyorum aşılama, önümüzdeki ay. Peki sende hazırlık aşaması nasıl oldu
cansinan kızlar merhaba regl tarihimden 3 gün geçti evde test yaptım pozitif kan deferi verdim 92 ıkı gün sonra birdahaa yaptım 152 normal mi çok artmaması
Sinemberkehan Deletedmom_85 inşallah canım, ben de düşünüyorum önümüzdeki ay aşılama. Peki bu ay bir şeyler yapmalıyız aşılama öncesi?
Deletedmom_85 Sinemberkehan canım ben doktordan geldim bugün. Haftaya aşılamaya başlıcaz doktor herhangi yapmam gereken bir şeyden bahsetmedi bana bilmiyorum ki🤷🏻
Okyanus1 Sinemberkehan canım bende bütün tahliller vardı hsg kesin çekilmesi gerek adetin 2-3. Günü gidiyorsun yumurta büyümesi için iğne yada ilaç başlıyor takibini yapıyor bu arada vitamin takviyesi falanda verdi bana yumurta 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra aşılama oldu hiç korkulacak stres yapacak bir şey değil acı vermiyor sonrasında 14 gün bekliyorsun sonuç almak için
Deletedmom_85 Sinemberkehan özel klinik evet. 4 bin₺ dedi 500 muayene ücreti 4500 çatlatma iğnesi 250₺ civarı 4750 ekstra ilaç vs verecekse onları da katarsak belki 5 falan tutar herhalde