Mavi25 Hemdemmm benim 20 haftalık 4 gün falan çektim adet sancısını şimdi yeni yeni ağrı hafifledi ilaç kullandım doktorum magnezyum ve progestan verdi
Elifnurrr80 Hemdemmm bende de oldu 3 gün. İlk gün adet sancısı gibi oldu ama çok uzun süreli değil sonra 2 günde öyle hafif sancı oldu. Devlette doktora gittim normal değil demişti. İdrar testi aldı bi sıkıntı yok dedi ondan sonra geçti. Ağrılarınız devam ederse doktora gidin.
Babyy07 Bendede olcu canım, kontrole gittim karnimda sertleşmişti erken doğumdan suphelendi doktorum acilmam yoktu çok şükür nst ye bağladı genede oda normal çıktı akıntım da su gibi geliyodu mantar olabilir dedi bi kac ilac verdi geri döndüm.
Mavi25 Babyy07 doktorum sabah vajinal akşam ağızdan dedi ama ben vajinal almak istemedim o yüzden ağızdan alabilirsin dedi
Babyy07 Mavi25 anladım banada vajinal demisti 3gun kullandim çok aşırı kasinma ve yanma yaptı agizdan almaya başla dedi bu sefer o yüzden sizede sorayım dedim aynı sikayeti yasadinizmi acaba diye
Gysa Hemdemmm bende de 30 lu haftalarda oldu nst ye bağlandım ve sancılarım çıktı erken dogum riski yüzünden hastanede kaldım ilaç kullandım 36 haftaya kadar
flammingo Gysa acaba hangi hastanede kaldınız nasıl bir süreciniz oldu .ben de 27+0 ım bugün .rahimime dikiş atıldı .13. Haftamdan beri yatıyorum hiç kalkmadan .açılmam başladı adet gibi arada sancılarım oluyor .doktorum sıklaşırsa hastaneye yatıracagını söyledi .umarım en azından 30 ları görürürm ben de
Gysa flammingo Amasya da devlet hastanesinde kaldım ilk kaldığımda ciğer geliştirici verdiler serum falan takıldı azaldı taburcu oldum 31 haftalıktı sonra yine başladı ağrım yine ciğer geliştirici yapıldı hep sancılarla devam etti sürecim nidicard kullandım her gün 36 haftada kestik ilacı
Beyhan_30 Benimde öyleydi 26haftakik adet gibi ağrım oldu gittim rahim agzinfa kısalma çıktı şuan istirahat ve nidicart progestan kullanıyorum fitil olarak istirahatteyim umarım zamainini beklerler
flammingo Beyhan_30 inşalla Beyhan_30 inşallah vaktiyle gelir .şu an kaç haftalıksınız ? Ben de full yatıyorum ,ayrıca serklajlıyım .
flammingo Gysa maşallah o kadar sevındım ki ,Allah size bağışlasın bana da umut oldunuz . Benım de dikişim var her an doğacak diye korkulu geçiyor günlerim
Gysa flammingo hiç korkmayın bol bol dinlenin ben ilacı bıraktığım halde ağrılarım başlamadı acilmam olmadı yani düşünün bu kez de gelse diye yolunu gözledim yürüyüşler squatlar fayda etmedi😄
Beyhan_30 flammingo daha 27haftaligim bende ilk oglumdada bu şekilde olmuştum onu 37haftada doğum yaptım umarım buda öyle olur bende uzanıyorum tek çaremiz bu sizde öyle inşallah vakitlice kucahimiza alırız bide ben panik atak hastasıyım zorlanıyorum sizin ağrınız varmı oeki