_Nur_1818 Kızlar 31 haftalık hamileyim karnım erken düştü yani çevremdekilerde karnımın düştüğünü söylüyor banada erken geldi böyle olan varmı normalmi ilk gebeliğim
EmineDefneGokce _Nur_1818 burada öğrendiğim karın düşme olayı doğumla mı alakalı hala anlamıyorum ama ben doğuma girmeden bir gün önce bile karnım yukardaydı Doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum Endişe etmeyin derim boşa
emirtosveannesi _Nur_1818 bana da komşular falan arada Bi karnın dusmus diyolar ama bebek hala kanalda değil kiyafetlerden dolayı falan öyle görünebiiliyor
Niloyumben _Nur_1818 benim de 31 den beri düşük. Doktoruma da sormuştum bebek aşağıda sorun olur mu diye hayır demişti demek ki pelvik kasların kuvvetli iyi yerleşmiş demişti. Şuan 37 haftalığım bir sorun yok hala. Bence doktorunuza danışın sorun yoksa dert etmeyin.
Serap32 _Nur_1818 bende 25. Haftamdayim bır kaç kişi banada öyle dedi kafama takıldi haftaya muayeneye gidicem arada bakıyorum karnıma düşük mu diye
Busra3455 Bence herkesin her dediğini takarsak ooo .. hiç öyle düşünmeyin sağlıkla gelsin inşallah Doktorunuza güvenin etraf çok biliyor Herseyi
Seydagns Benim başından beri karnım aşağıda doktoruma sorduğumda pelvik yapısına bağlı karın şekilleri dedi doğumla hiç bi alakası yokmuş içiniz rahat olsun herkesin yapısı farklı sonuçta
_Nur_1818 gokce66 Evet benimde öyle düşmüş diyorlar ama korkmaya gerek yok yarin doktoruma sorucam bende