Aysenurtimurcin Mrb arkadaslar simdi kontrolden geldim carsambaya kadar 40.jaftam doluyo acilmam olmazsa sezeryana olcam suyumda ciddi azalma var böbregin birinde buyume var dedi bu durumu yasayan varmi
Aysenurozbay Aysenurtimurcin canm benimde bebegimdede vard ve bu ay gittigim konturolde normale dönmûş ve konturol altında tutalm dedi
Aysenurtimurcin Aysenurozbay hadi yaaa ay moralim cok bozuldu agliyorum sabahtan beri bide gril oldum sinirlerim bozuk gecicidir insallah
Bilge35 Aysenurtimurcin kaç mm olduğunu söylediler mi. Birde cinsiyeti ne Bebeğinizin geçecek insallah annesi çoğu bebekte oluyor . Benim bebeğimdede var insallah sağlıkla doğacaklar🙏
Aysenurozbay Aysenurtimurcin canm normale dönüyo ama doktorun takip edyo endselenme benm normele döndü seninkide normle döner insallh
Maviii Aysenurtimurcin ay onu herkese diyorlar, bana da 21. haftada dediler seninle ağladım ağladım sonra millet dedi ki onu herkese diyorlar, sünnet olunca geçer belki idrarını tutuyordur,
Asafeymeninannesi Aynı durumu kuzenimin oğlu yaşadı. Bebekkende doktor dile getirmiş ama şu an sıkıntı arz etmez demiş. 4 yaşında şu an böbrek damarlarında ve bi böbrekte büyüme var demiş. Biri 9 diğeri ise 13 cm'ymis. Bu şekilde devam ederse böbreğini kaybedebilir demiş. Böbreklerin % kaç çalıştığına dair tedaviye başlamışlar Lütfen kendinizi korkutmayın. Allah Kerim. Rabbim beterinden korusun. Önlemini erkenden almanız sizin acınızdan da bebek acısından da iyi olur
Bilge35 Aysenurtimurcin 20 mm ğaçmedikten sonra sıkıntı olmuyor . Erkek bebeklerde çok rastlanan bir durummuş. Anne karnında amniyon sıvısının basıncından bazen çişlerini tam bosaltamayabilişırlarmış. İnşallah hiçbişey olmayacak ki zaten olmaz Allahın izni ile. Sağ sağlam alın kucağınıza insallah
SevdaTacoluBakr canım benimde iki böbrekte büyüme var dediler bebeğinin. . çok kafama takiyorum en son gittiğim perinatalog biri 3.5 biri 4.5 dedi endişelendircek bi şey yok normal gebe polikiliginden takip olcek dedi ama kafamda kurup duruyorum dua dan başka bi şey gelmiyor elimden Rabbim neylerse güzel eyler...inş sağlıcakla Alalım. hepimizde yavrularmizi
Ruken44 SevdaTacoluBakr çok geçmiş olsun Can'ım bende 36+5 haftalık hamileyim son kontrolde bebeğimin idrar kesesinin çok dolu oldugunu söyledi buda böbrek sorunu mu oluyor cinsiyetimiz kız ama kime desem bu erkek bebeklerde oluyor diyorlar çok kötü oldum dün
SevdaTacoluBakr Ruken44 sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ins bütün bebeklere. ..evet erkek bebeklerde sık raslanabiliyormus benimki de erkek bakalim bi önceki ölçüye göre kücülmus böbrek ins normal boyuta gelir doğuma kadar...
Aysenurtimurcin Hepinize cok tesekkur ederim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin normal dogum hayali kurarken basima ne geldi napalim hayirlisi insallah