sblyzl merhabalar Tülin Hanım kötü bir doktor değil. Ben Nuran hanımın hastası olsam da hastane olarak gerçekten ilgili bir hastane yani. Tülin hanımı çok detaylı bilmesem de genel olarak iyi diyorlar. Tabiki her doktor her hastaya iyi gelmez ama bu şekilde itamınız kaba olmuş. Ben her gittiğimde 10 dk falan sürüyor muayne yani. Ki kaç kere sırf video uğruna bir muaynede 3 kere 1 er dakika arayla 3 dakika boyunca kalp atışını dinlemiştim 😂 Nuran hanım bir kere bile terslemedi yani. Asla kırmıyor. Haftada 1 kontrole gidiyorum durumumdan dolayı hiç 3 dakikalık bir konuşma yapmadı. Hep esprili, şen şakrak geçiyor. Bu zamana kadar hep nazımı çekti. Gece 4 te yazıpta anında cevap aldığımı biliyorum. Tülin hanımın da çok fazla farklı olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde hastaneyi kötüleminiz saçma olmuş. Bu arada Nuran hanım tanıdığım değil 🙄 arkadaşım son haftalarında gitti doğum yaptı. Cidden de memnun kaldı. Bende doğumuna yakın hamile kaldım. O zamandan beri gidiyorum Gerçekten mükkemel bir doktor. Hastane olarak iyiler ve emin olun fiyatları da iyi.