Hulyakkus 22+3 sabah sanki çok minik bir koyu renk gördüm akintimda emin de olamadim sancim agrim yok. Hastaneye gitmedim acikcasi
Cansudinc Hulyakkus Aynısı benimde başıma geldi bi iki damla kan şeklinde . Acile gittim alttan ve karından muayene oldum normal olduğunu tekrarlarsa gitmem gerektiğini söyledi açıkçası hala korkuyorum çünkğ buradaki herkese ilaç yada iğne yazmışlar
Adacan Gebeliğin herhangi bir döneminde leke normal birşey değildir. Ama bazen az su içince çok koyu idrardan kalanlar peceteye gelince leke sanılır demişti doktorum. Ama leke olduğuna eminsen bence hemen doktoruna gitmelisin
Hulyakkus Cansudinc geçmiş olsun benimde kan değil leke gibiydi tam anlamadım ve eminse olamadım açıkçası acaba dün yordum kendimi ondan olabilir mi
Cansudinc Hulyakkus Ondan olabilir birde doktor bana cinsel ilişki yaşadın mı diye sordu kılcal damarlar hassas oluyormuş ( ilişki bu durumdan iki gün önde yaşamıştım iki gün sonra bundan dolayı kanama olur mu bilmem ) sizede geçmiş olsun insan strest oluyor
Hulyakkus Cansudinc yok olmadı büyük ihtimalle yordum dün kendimi gerçekten stres oluyor bir düşük ve ölü doğum olunca stres daha çok artıyor malesef 🥺