emirtosveannesi Mervekara5 3.47 çıkmış 5. Ayda ama ozaman da kimse bana yüksek demedi az önce doktorum yazdı hiçbir sorun yok değerin normal endişelenme dedi rahatladım 🥰
emirtosveannesi Ayshenur hiç bilmiyorum akılları nerde acaba ama doktorum yazdı az önce degerin normal endişelenme dedi ☺️
Ayshenur emirtosveannesi için rahat olsun herkes herşeyi bilemez zaten rabbim evlatlarımızı korusun 🫶🏻 doktorun ihmali ama değerin doktorunun dediği gibi çok yüksek bir değer değil sıkıntı yapmaz ❤️
emirtosveannesi Ayshenur Amin inşallah Allah yavrularımızın her türlü hastalıktan kötülükten korusun 🥰
Sumemre emirtosveannesi korkulcak hıc bişey yok canım ilk gebeliğimde benımde oyle oldu oglum cok şükür gayet saglıklı dogdu
Sevval0308 emirtosveannesi canım hiç de yüksek değil doktorlar bazen sacmaliyor benim 8.15 tsh. Allah’a emanet evlatlarımız ilacada başlamışsıniz inşaallah hiç bir sorun olmaz içinizi rahat tutun
Aryast emirtosveannesi 3.5 altı normal kabul ediliyor 2 ve 3. Trimester için. 2.5 altında olması ilk üç ay için önemli
Azraannesi emirtosveannesi canım benimde tiroitim yüksek çıktı ama ilaç yazdı yinede kullanmadım şükürler olsun yinede bebegimjn sağlığı kilosu faalan yerinde