minikprens_71 11 haftalık hamileyim. Ve 5-6 gündür yirmilik dişimin acısından, ağrısından uyuyamaz oldum. Yerim de duramıyorum. Siz hamile iken yirmilik dişiniz çıktı mı? Çıktıysa ne yaptınız?
MadameHappy34 minikprens_71 4 sene önce 20 lik dişlerimi aldırdım ama 3 gündür yine ağrıyor aynı yerler.😮💨 çoğu diş doktoru da hamileyken tedavi etmiyor diye biliyorum.
Momsy410 minikprens_71 ben cektirdim 8 haftalik falandim. Doktor bi zarari yok dedi. Ideali 2. Trimestermis tabi ama senin haftan da ilerlemis zaten. 3. Trimestera birakmamak tavsiye ediliyor canim. Canin aciyorsa cektir gitsin. Hamile kalmak isteyenlere bu tavsiyem olsa bu olurdu. Hamile kalmadan disciye gidin ne gerekiyorsa baksin yapsin. Cok zor
minikprens_71 MadameHappy34 aslında dün ben gittim ve doktorum bana sorun olmayacağını yaptırabileceğimi söyledi. Hatta izin kağıdı yazdı bunun için. İnşallah yakın zaman da ben bu ağrıdan kurtulacağım. Siz de doktorunuza danışarak tedavinizi yaptırım bence🥰🤗
minikprens_71 Momsy410 gerçekten çok zor. Yemek dahi yedirmedi bana kaç gün sadece çorbayla durdum. Hamile olmadan önce de gitmiştim aslın da ama bişey söylemediler. İnşallah bir an önce bu ağrıdan kurtulurum🥰♥️
Momsy410 minikprens_71 bilmez miyim canim agri kesici de alamiyorsun. Karanfil koy gercekten iyi geliyor ama git kurtul. O stres ya da olsasi bi enfeksiyon bebege zararli senin akil sagligina zaten hepten zararli 😁