Nazli-61 Haftamdayım dün geceden beri karnıma hafif hafif kramplar girip geçiyor belimede aynı şekilde birde göğsümde hep ıslaklık var uyanıyorum kazağımda ıslaklık izi bunların hepsi akşamdan beri oluyor bu kadar olması normal mi eşim gelince hastaneye gideceğim gidene kadar bir sorayım dedim
Melisasak145 Nazli-61 bende 24 +3 um benimde aynı kramp var sürekli idarara çıkma akıntı falan zorlanmaya başladım çok birde çalışıyorum geceleri bin kere tuvalete kalkmaktan uykusuz kaliyorum
Krcdny Canım ne dediler ben şuan karın krampından nefes alamıyorum korkuyorum göğsümde akıntı falan yok ama eğilemiyorum bile 24 haftalığız
Nazli-61 Krcdny bişey çıkmadı artık normal canım kan idrar herşeyi verdim ultrasondada baktı temiz dedi bebek artık büyüdükçe sırta bele baskı yapıyor demek rahat ol sende ama doktora gittiğinde sende bi sor 🤗
Nazli-61 Melisasak145 yaa bende 24+3 üm ama seninki kadar sorun yaşamıyorum Allah’tan tuvalet sorunu sanki hafifledi biraz son haftalarda son aylarda daha kötüymüş diye duydum
Melisasak145 Nazli-61 ben yoğun çalışıyorum o sebepten bukadar sorun yaşıyorum ve plesentam aşağıda olduğu için zorlanıyorum