ikimelekannesii22 Eşimin 2 arkadaşı eşleriyle birlikte akşam yemekten sonra bize gelicekler bebek görmeye çayın yanına ne yapabilirim ? Kısır , makarna salatası vs düşünmüyorum zaten yemek yiyip gelicekler kek poaça türü mü yapsam?
Deletedmom_21 ikimelekannesii22 üzümlü veya kakaolu sade kek en lezzetli ve en pratiği bence hem bu akşam geliyorlarsa yani yetiştirebilirsin
A_syma ikimelekannesii22 Susamlı pogaca Gül boregi Yanina birde serbetl yada cikolatali tatli yaparsaniz yeterli olur bence 4 kisi icin
Eldgrn ikimelekannesii22 Kek Poğaça Kurabiye un kurabiyesi olabilir yada tuzlu kurabiye olabilir Börek olabilir milföy hamurundan pratik olur Diğerleri çok uzun uğraştırır seni en kısa bunlar olur pratik şekilde
MinikMucize63 ikimelekannesii22 valla bimden kocana bı pasta aldir en güzeli hem lezzetli hemde bebekle uğraşmak zorunda kalmazsin zaten ıslak kek gibi 🤷
MinikMucize63 ikimelekannesii22 sonuçta bebek görmeye geliyorlar hiç bir şey yapmazsan da olur çekirdek yada tuzlu kurabiye de koyabilirsin yanına şahsen doğuma 16 günüm kaldı gelenler yeme içmeye gelmesin o halimle yapamam kusura bakmasinlar yapıp getirsinler beraber yiyelim 😅
Cey-cey ikimelekannesii22 bi poaca yapın sigara böregi olur bide nefis yemek tariflerinde Piyano kek terifi var keisnlikle deneyin tamm ölçü baya emek verilmis gibi tadıda cok güzel Onlarda gelirken tatlı falan getirir sanıem
Kleopatra- ikimelekannesii22 Poğaça en mantıklısı diye düşünüyorum ben. Yanına birde en basitinden ıslak kek de olursa tamamdır. Sadece poğaça olursa sade olur.
3babymom ikimelekannesii22 geçen cocuklara yaptım çok beğendiler çayın tanina harika gidiyo çok basit bebekle de zor olmaz patatesi halka halka dildim tepsiye dizdim salçalı yağ surdum üzerine de biraz ya fırına attm yarım saat pisti kizardi kapattım fırını hepsinin üzerine tutamla mısir ve kaşar koydum fırının sıcaklığında eridi mis gibi oldu pizza mi desem kumpir mi çok değişik ve kolay
Ikinciyeanne @ikimelekannesii22 pratik seyler daha kolay olur sizin icin mesale tuzlu kek patatesli kek gibi doyurucu hem yada kurabiye birde milföyden katkat tarifi yada yalanci profiterol kolay oluyor bimde ki chesscakelerde is göruyor ben dolaba buzluk kurabiyesi börek sarma yapip atiyorum aniden biri gelince kolay oluyor