Sulesulee 12 haftaligim göbegim aşırı tüglendi ve siyah siyah ya bunlar dökülüyormu yoksa böylemi kalıcak çok rahatsız ediyor göbegimi açmak istemiyorum🥺
Nskyhn Sulesulee sakın alma sakın. Ben yaz diye almıştım sürekli denize gidiyorduk. Benim bile şu an döküldü. Almazsan çok rahat dökülür boşa alma yani
minikmucizemmmmmm Sulesulee dün bende bunu fark ettim bende 12 haftalığım. İlk üç ayda tüylenme oluyormuş 6. aydan sonra kendiliğinden dökülüyormuş. Görünce üzülmüştüm ama almam ya alırsam bide daha fazla çıkar Allah korusun
MadameHappy34 Sulesulee bende de aynı sorun 20 haftalığız şuan 😵💫😵💫 her baktığım da göbeğime şok yaşıyorum.
Sulesulee Nskyhn şuan almayı düşünmüyorum da böyle kalırsa mecbur okadar kötüki göbegimi açıp bakalım gelmiyor 🥺
Kadriyeuzn Alma sakın bende de oldu sonradan döküldü şimdi sadece göbek deliğimin etrafında bi kaç tane var doğumdan sonra kendiliğinden dökülüyormuş. Alırsan eğer kökleri güçlenip daha az dökülme oluyormuş.
minikmucizemmmmmm Sulesulee evet maalesef ben sarı tüylüyümdür dün öyle göbeğimi açıp baktım şoka girdim siyah siyah gördüm😂
Sulesulee minikmucizemmmmmm yüzünde degisiklikler varmı ben normalde sivilce nedir bilmem yüzümün özellikle alnında küçük küçük birusuru sivilce var ilk hamile belirtim ise burdan anlamistim
Derya_gumus Sulesulee ben 30 haftamda erken doğum sıkıntısı yüzünden progestan kullanmaya baslamistim omzumda kollarimda gobegimde inanilmaz killanma oldu:((( ilaclarin yan etkiside olabiliyormus