Redqueennn Zorlu bir doğum oldu benimki ama herşeyine değer darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına 💙 benim gibi ilk defa doğuma gidecekler merak ettikleriniz olursa sorun cevaplarım😇💙
Asdfghj Redqueennn Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün benimde dogumuma az kaldi ilk olucak benimde yalancı sancılarınız oldu mu ya da kısa bi süre kala neller yaşadınız o süreci anlatır mısınız
Esmay Redqueennn gözünüz aydın saglicakla büyütün insAllah benimde ilk gebeliğim 40 .haftamdayım ama nisan su vs gelmedi son 3 gündür kasılma cok oluyor .sizdede olmusmuydu baska hic belirti yok
Redqueennn Asdfghj kısa bir süre önceden çok bişey yaşadığım söylenemez aslında 😇 39+3 te gece suyum geldi hastaneye geldim ve sancılarım başladı.yalancı sancı hiç yaşamadım. Darısı başınıza inşallah 😇😇😇😇
Redqueennn Esmay bende çok belirti olmadı suyum geldi gece o gecenin sabahında sancılarım başladı. Hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallah 😇😇😇
Asdfghj Redqueennn amiin inşallah. Bende 38+2 haftalıgim ama hiç belirti yok sabırsızlanıyorum bendee