Mustafayigitvebeytugannesi Ftma4646 erkekse söyleyebilir canım ama sen kızı bulmuşsun bir tane yeter ✨😊
Ftma4646 Mustafayigitvebeytugannesi iki kızım var çok şükür 😁😅 sağlıklı olsunda 3 cu kizada razıyım Allah’tan başka bir dileğim yok . sağlıklı olması dışında
Mustafayigitvebeytugannesi Zehradmrci evet düşüncem o yönde nasıl olsa suni sancıyla normal doğum Allah verdiği sürece arkası kesilmez artık 😂😂😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Ftma4646 kız bebeği gibisi yok Rabbim bana tattirmadi ama inşallah ilerde gelinlerimin kızı olsun ne yapım artık 🤗
Nesli8181 Mustafayigitvebeytugannesi bana 12 haftadan 22 haftaya kadar kiz denildi doktor değiştirmek zorunda kaldım 26 haftalikken doktora gittim erkek dedi detaylida belli olcak
Minislerinannesiiiii Mustafayigitvebeytugannesi hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🥰🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Minislerinannesiiiii inşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağıniza alın inşallah 🤲😊
Esma-99 Betusgunes Betusgunes  banada bakabilirmisniz
Minislerinannesiiiii Betusgunes yeni ultrason fotoğrafı alıp size atmak için sabırsızlıkla bekliyorum 😂😂🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Buseceyb Betusgunes Canım bana da tahmin de bulunur musun