Nazliiceyhan Hanımlar merhaba İstanbul Ümraniye, Üsküdar çevresi veya daha geniş konumda olabilir Memnun kaldığınız Doğum için doktor arayışındayım var mı şöyle sezaryen için diretmeyecek güler yüzlü bir hoca kimi önerirsiniz ? 🌺
Deletedmom_27 Nazliiceyhan halise yolli gaziosmanpasa medistanbul hastanesi kesinlikle yaka diye ayirmayin doguma sehir disindan gelen de var siz de gidersinizzzzz
Sumeyye02 Nazliiceyhan Kurtköy Emsey uzak sanırım size orda öyle diretme yok sezeryan için bütün doktorlar da güler yüzlü
Tubiti Nazliiceyhan Ümraniye Hisar Hospital Çamlıca ya Tuğba hanıma gidiyorum. Çok güler yüzlü bir doktor. En başından beri bu doktor takibindeyim memnunum. Haftaya doğumum olabilir bekliyoruz. İnşallah doğum konusunda da memnun kalırım. Araştırıp sorduklarım hep memnundu canım. Aynı hastanede umut hanım için de çok iyi diyorlar. Bir araştır istersen
Deletedmom_27 Nazliiceyhan ulasimi bosver suyun gelir gelmez dogurmican yaa :)) sabirla sakinlikle yola girersiniz hic bir sorun olmaz oteki yakada sadece
Tubiti Symaydin muayene 265 TL. Normal doğum 4500 zorunlu sezeryan 5000 planlı sezeryan 11000 TL. Ben pazartesi doğum yaptım. Doktorumdan ve doğum sonrası ilgilerinden memnun kaldım. İnşallah sizin için de gömlünüze sinen bi yer bulursunuz