Kleopatra- ikibaloglanannesi Bundan 2 buçuk ay önce benim oğlan da karnımda çok hıçkırırdı. Elim koyar hıçkırığını daha çok hissederdim. Şimdi de karşımda emzik emerek uyumaya çalışıyor. Biraz da mızmızız uyku evresine geçtiğimiz için.😂 Hala karnı doyduktan hemen sonra hıçkırır, aklıma karnımdaki halleri gelir 😂🦋
GamzeElbir NilAda16 me A_syma Merhaba, bende yeni hissettim ama resmen vajina üstünde hissettim 27 olacağım erken mi acaba döndü mü 😳
A_syma GamzeElbir Dogum zamanina kadar surekli doner canim. Son dakikaya kadar belli olmaz bebislerin isi :) Suan geziyordur :)
GamzeElbir A_syma Merhaba, bende yeni hissettim ama resmen vajina üstünde hissettim 27 olacağım erken mi acaba döndü mü 😳
Nhlhmz11 GamzeElbir benimde o haftada döndü hissediyorum , sonra hep aynı yere geriliyor vuruyor , daha da yer değiştirmedi 30+1 deyim . Kafası asagidaymis kızımın .
GamzeElbir A_syma içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🥰 ikiz bebek bekliyorum birisi aşağıda birisi yukarıda, aşağıda olanın genelde ayaklarını hissediyorum vajina tarafında, şimdi böyle olunca korktum 🥰 hakkınızı helal edin 🤲🏻
Beyzafd ikibaloglanannesi amann bacilar bu hıçkırık nasil oluyor benim kız çok yaramaz durmaz hic massallah ama hickirigi ya ben bilemiyorum ya da hickirmiyor🤣🤣🤣🤣
Kleopatra- Hulyasezer Tabiki doğdu çok şükür. Korkulacak hiçbir şey yok. Doğası gereği anne karnında hıçkırık ihtiyacı duyması çok doğal. 🦋
Nhlhmz11 [silindi] böyle kalp atışı gibi birşey hissediyorsun elini koyunca , tık tık tık diye atıyor peş peşe
kitapkurdu ikibaloglanannesi ya biz 31 haftalık olduk daha hiç hıçkırmadı. Oğlum çok hıçkırırdı. Normal mi acaba
Hulyasezer kitapkurdu benımde bır oncekı hamılelıgımde kızım hıc hıckırmazdı hareketlerı bıle cok nadir dı bende bu hamılelıgımde buda kız ılk defa hıckıran bebek duydum gordum bende hıckırıyor dıye korkuyorum 😂😂
Nhlhmz11 ikibaloglanannesi ahahah benimkide aynısını yapıyor , hıçkırık tutunca acayip sinirleniyor kızım . Hickirdigi dışardan da görülüyor artık , tık tık atıyor :) 30+1 oldum
[silindi] Nhlhmz11 o zaman benim bebeğimde yapıyor genelde akşamları bu durumu daha çok hissediyorum neden hıçkırır acaba 😊
Hulyasezer Kleopatra- içim bayağı rahatladı ikili taramalarınız falan nasıl cıkmıstı acaba benım kombine risk 10000/1 di trimosy de 10000/1 cıktı sadce yaş riski 1112/1 çıkmıştı hersey degerın altında normal cıktı perınatolojıye de gittim şükür oda hersey normal dedı sadce kalbınde parlaklık oldugunu soyledı oda doguma kdr gecer dedı gecmıste şükür. Ama korkuyorum Rabbımın ıznıyle 14 günüm kaldı doguma içimi rahatlatmak ıstıyorum kötü düşünmek ıstemıyorum sizin nasıldı acaba sonuclarınız
Kleopatra- Hulyasezer Sonuçlarınız da gayet normal öyle aman aman bir riskiniz yok. Olması için çıkan sonuçların baya baya üstünde olması lazım sizin ki çok normal. O yüzden içiniz rahat olsun zamanınız da az kalmış zaten sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. 💝