hemsireacemianne Ahududum kedimi suruyorum 😅 kendisi gayet mutlu . Bana satan kişi kabin travel da denebilir demişti hafif tek ellr kapanıp açılıyor ben çok memnunum
Bonjouratous Ahududum çok haklısınız gerçekten. Gönül beler istiyor ama maalesef şartlar her zaman uygun olmuyor 😢
yildizd hemsireacemianne şuan hiç bir yerde satışı yok diye biliyorum ne zaman aldınız 1 aydır bulamıyorum ben
Babykalamar Bagi var ama cok da hafif degil 7-8 kilo. Ben hafif ve kabin istedigim icin chicco wee model aldim. Cokkk hafif 5 kilo tek elle aciyorum kapiyorum ve ufacik canta gibi oluyor. Kullanimi cok kolay
Nutelllaa Ahududum bence bu ladar para vermeye gerek yok ben Trendyol diamond baby aldım şuan 1100 civarı fiyatı memnunum. kolay katlanıyor çift yönlü .tek sıkıntısı su olabilir bebek bize dönük oldugunda araba biraz daha kontrolsüz oluyor oda 360 derece dönen tekerleğin önde olmasindan kaynaklı ben oğlum 11 aylık hala kullanıyorum tavsiyede ederim 🙏
Hlypl Nutelllaa nasıl bir piyasa anlamadım. 1200 liraya da var 30 bine de.. ve yorumlarda herkes memnun. Demek ki çok pahalı bir şey almaya gerek yok 😄
Sellmaseellma Hlypl çok pahalısına gerek yok ama mağazaya gidip arabalara bakmanı öneririm bende ucuz bişey istedim 3 bine alıcaktım e bebekten kendi markasını kapanırken takılıyo açılırken destek gerekiyor diye almadım chicco gody plus aldım pusetiylr birlikte 7500 verdim iyikide almışım çok güzel çift taraflı değil ama puseti takınca sana dönük oluyo zaten kabin boy tek elle pratik kapanıp açılıyor
DenizAyy Prego aria aldım ben, katlandığında yer kaplamaması güzel diğerleri maşallah tekerlekleri bile bi dünya. Çift taraflı dönmüyor ama puseti var puseti size dönük oturtuyorsunuz o problemde kalmıyor. Katlaması açması da gayet kolay geldi bana
Smylcn_ Ben duux derby kullanıyorum. İlk 8 aya kadar travel kullandım puset aparatıyla. Port bebe aparatıyla aşırı kullanışsız oldu. Kapanması etmesi bide çok çok ağırdı. 8aydan sonra duuxa geçtim. Çokta memnunum. Uygun fiyatlı. Kullanışlı. Hafif. Minik 🥰 Sadece tek yön