H-a-pp-y Merhaba hamilelerin duası kabul olurmuş diyorlar, benim içinde dua eder misiniz? Ve bebek isteyen herkes için teşekkür ederim. Diyorlar ya kimin duası kabul olur belli olmaz diye, şimdiden çok teşekkür ederim❤️
esmerella37 Rabbim isteyen herkeze nasıp etsin en kısa surede bende 3 senedir beklıyorum insallah bigun bizlerde pozıtıf goruruz anne oluruz allahım insallah bu duyguyu herkeze yaşat 🙏🏻🙏🏻
H-a-pp-y esmerella37 amin inşallah hayırlısıyla herkes yaşar bu duyguyu inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım🌸❤️🤲🤲🤲
Ummhny Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin ☺ Banada dua ederseniz sevinirim ismim Ümmühan 💌
Mucizem33 H-a-pp-y rabbim size en kısa zmnda hayirli evlat nasip etsin rabbim.tum isteyene anne olmayı baba olmayı nasip eylesin hersey gönlünüzce olsun . Aratmasin rabbim . Benim.de 10 yasinda kizim var 10 sene bilmediğim an da mucize gibi hamile olduğumu öğrendim olmuyordu bazen ben vazgeciyordum. Zaman-ı vardır sizin de olur inşallah 🤲🤲❤
ogretmenHnmm H-a-pp-y dua ettim canım her namazdan sonra da etmeye devam ederim isteyen herkese bende dün öğrendim hamile olduğumu bir sene sonunda mucize gibi geldi çok şükür. Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin inşallah 🙏💕🥰
ozlmm123 H-a-pp-y ben 6 yıl yolunu gözledim canim Rabbim aramasın inşallah tez zamanda kucakladınız dolsun sağlıkla alın kucaginiza
melikeyldz_05 H-a-pp-y Rabb’im isteyen Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah 🤲 Dualarım Sizinle Allah büyüktür Allah’ım hayırlısını versin