tazecikannee Ben 23 haftağım daha erken diye düşünüyorum bikaç eksiğimiz var kıyafetleri daha yıkamadım erken diye sizce ne zaman kıyafet ve hastane çantasına başlamalıyım
Oznurtopal strong_mom almaya başlayın bence yavaştan. Zorluyor toplu almak ben keşke erken alsaydım diyorum 30 haftalık olduk hala eksik var bu ay tamamlıcam inşallah
teacherozlem 33 haftalık olduğumuz gün dünyaya geldi kızım bence hazırlayın bizim her şey yıkanmış ütülenmiş urca konmuştu sadece çanta yapmamıştım
SebnemRasit tazecikannee ne kadar erken o kadar iyi.. gün geçtikçe çok yoruluyo insan bide ne olacağı belli değil hiç bişeyin.
Elaa_gozz tazecikannee ben 28 haftalığım ne olur ne olmaz diye 30. Haftamdan sonra hazırlamayı düşünüyorum o günden sonra kafama göre çıkarır tekrar koyarım dedim kıyafetlerini henüz yıkamadım ama herşeyini 30 da yıkayıp sonra yavaş yavaş hazırlamayı düşünüyorum 🥰
strong_mom Oznurtopal İlk gebeliğimde heyecanlandım battaniye almıştım düşük oldu, moralim alt üst oldu. Şimdi eşim de sonra alırız diyor benimde bebek eşyalarınin karşısında içim gidiyor her şeyden almak istiyorum ama diyorum biraz daha zaman geçsin.
gunel91 tazecikannee ben sizin haftada her seyi yikamis utulemisdim sorada cantamida hazirladim. Inanin hep biseyler eksik oluyor acib yine koyuyom. Indi daha rahatim her sey hazir cunki simdi urasamazdim gunu gunden aqirlasiyom. En azinnan yikiyin utusunu yapin cok zor oluyor hemde kişdi gec kuruyor her sey
SenaUmay Flyy birazını yıkadım ama ütüleyip koymaya çok üşeniyorum işten eve gidince halim kalmıyor 😊
Harikuya_Su 36 da hazırladım 😁 üşendim herşeyi aldıktan sonra çantaya koyması çok zor değil önceden listeyi yapıp listedeki herşeyi almıştım çantayı bu hafta hazırladım işte
Flyy SenaUmay Ben de çalışıyorum cidden öyle oluyor ancak dinleniyorum ama bu haftasonu halletcem inşallah 😄😄😄
ozlmm123 tazecikannee ben ilk bebegumde 31 de hazırladım ve iyiki öyle yapmışım ağırlaamıyoruz ve inaninki zor oluyo erkenden ütüle katla yerleştir canim rahat edersin kafan rahat olur
yasemin0945 tazecikannee 32.haftamda hazirladim. illa akliniza bir seyler geliyor ekliyorsunuz. o acidan bu haftalarda baslamak iyidir diye dusunuyorum
emirtosveannesi tazecikannee 27 de hazırlamaya başlamıştım 34 35 e kadar sürdü 😆 bence çok ağırlaşmadan başlayın sizde en azından kafanız rahat olur çok agirlasinca hicbirsey yapası gelmiyor insanın gerçekten