mrvsrcn kızlar sorum yukarda reglimin 5.günü dün başladım femaraya muhtemelen yarın biter reglim ovülasyon da aldım çatlamayı görebilmek için bu şekilde takip edip olumlu sonuç alan var mı?
Aysel_krdg mrvsrcn canım iğnenin etkisi olacağı için testte hem yumurtlama gösterecek o yüzden yapma boşuna doğru sonucu alamazsın
123emakumsal mrvsrcn ilacin etkisinden dogru sonuc vermezki ama doktorun ortalama bir taih vermis olmasi lazim iliski icin olsun ortalama catlama gununu vb demis olmasi lazim cunku ona gore degerlendirmek icin tarih veriliyor.
melekustundag mrvsrcn mrvsrcn bende şuan femara+ ovitrelle ile hamile kaldım yumurtladığımı anlayayım diye 3 gün artarda ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı iğne ve ilaçtan dolayı öyle gözüküyormus yapmış olsan bile iğnenin etkisi geçene kadar teste yumurtalama görürsün hiç gerek yok telaş yapmana adet gününü beklemen daha doğru
mrvsrcn 123emakumsal verdi zaten ilaç kullanıyorum şu an salı günü muayeneye gideceğim de ben kesin çatlama gününü bilmek istiyorum
Syda_01 mrvsrcn yok hayır ovulasyon yapmadım doktorun dediği ilişki duzenine dikkat ettim çok şükür simdi 30 haftalığız dediğim gibi yumurta catladığında kasık agrısı oluyo hissediliyor
mrvsrcn Syda_01 nasıl bir ilişki önerdi kusura bakmayın biraz açık oldu ama soru birde pcos falan var mı sizde
Syda_01 mrvsrcn evet bende pcos vardı işte iğneyi yaptıktan 36 saat sonra devamında da gün aşırı dedi Bi dolu Bi boş şeklinde olsun dedi
mrvsrcn Syda_01 sperm problemi varmı ben iğneden bir gün öncesi iğne günü ve sonraki iki günü full değerlendirmek istiyorum da
SutlacimiYedimmiBen mrvsrcn canim en guzeli bir gün iliski bir gun bekleme cunku zaten sperm 3 gun yaşıyor vucutta yani bos gectigin gun bile ilsiki olmus gibi olucak beklemek sperm kalitesi acisindan iyi olur hayrlisiyla hamile haberini aliriz insllh allh gönlünü göre versin canim
mrvsrcn SutlacimiYedimmiBen ben öncekinde öyle ara vererek yapmıştım ozaman sperm sayımız 70 milyondu morfoloji 3tü ama şu an değerler güzel olunca 4 gün üst üste değerlendireceğim inşallah