SebnemRasit Ani bi şekilde dün belli oldu doğum tarihimiz sezaryen ile doğum yapacağım çok heycanlı çok değişik hissediyorum sanki hep içimde kalacakmış gibiymiş.. aslında herşeyimiz hazırdı ama değilmiş meğer 🥲🧸
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit ayy hep böyle oluyor galiba doğum belli olunca. 🥰❤️🥹 Rabbim sağlıkla, huzurla, mutlulukla, bereketleri ile dünyaya getirmeyi, analı babalı büyütmeyi, mutlu Mesut yaşamayı hepimize de nasip etsin hayırlısı ile 🤲🏻🥺🙏🏻
Mine_01 SebnemRasit yarin sabah doğuma giriyorum, dualarinizi bekliyorum, Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏🙏🙏🙏🙏
Ali-Kaanin-Annesi Mine_01 ayyy Allahım size de yardım etsin kolay bir doğum olur hayırlısı ile yavrunuzu kucağımıza alırsınız 🙏🏻🥰❤️ Kaç haftalıksınız?
SebnemRasit Mine_01 amiiiinnnn amin Allah kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah. Sağlıkla girin ve çıkın inşaallah 🤲🏽♥️
Ali-Kaanin-Annesi Mine_01 sizden de rabbim sağlıkla aldırsın kucağınıza ☺️ Bize de hayırlı doğumlar nasip etsin 🥹
Mine_01 Ali-Kaanin-Annesi allah razi olsun Alllah sağlıklı bir sekilde dogum yapmayı nasip etsin insallah hepimize 🙏😍
Ali-Kaanin-Annesi Mine_01 amin 🥹🤲🏻 Bende çok heyecan var normal olacak açıklık var nişan geldi hersey hazır ama düzensiz yalancı sancı çekiyorum düzene binerse hadi bana da hayırlısı 🤭🥹🤲🏻
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit kilosu düştü daha sıkıntıdan ikimizin de 🥺buna şükür ediyorum geri almak için çok yedim durmadan 🤲🏻
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit ilaç kullanımını yasakladı doktorum doğum her an olacağı için olabildiğince yemek ye ilaç yazardım vitamin olarak ama yazamıyorum dedi… çok şükür 🙏🏻 🤲🏻
SebnemRasit Ali-Kaanin-Annesi insanların herkesin çok farklı dertleri var Allah kolaylık versin inşaallah çok heycanlı duygular ☺️
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit öyle ya rabbim önce olmayanlara nasip etsin hayırlı evlatlar versin bizlerin de ne sıkıntısı varsa Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin yaşatsın aminnn 🤲🏻🥹