Taricat İkinci sezeryanim olmasina rağmen heyecan korku zirvede , hastanemize geldik yatış işlemleri yapılıyor 😬 sizlerde durumlar nedir kaçta dogumunuz ?
Amara_2019 Taricat rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kaç haftalıksın 😍🤲🏻Bizde son 19 gün kaldı
seyma9188 Taricat Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙇♀️😍 Bizim son 29 gün doğumun nasıl olacağı henüz belli değil beklemedeyiz🌸
Aycha Taricat Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle, kolayca büyütün. Huyu, bahtı güzel olsun inşallah.
Taricat Amara_2019 amin kuzum Allah razı olsun cumlemiz insaAllah 🤲🏻🥰 37+2 ’yiz canım . Senin de az kalmış sen kaç haftaliksin ?
Taricat seyma9188 aminn balım Allah razı olsun 🤲🏻♥️ sizin için de en hayırlı doğum nasıl olacaksa öyle olsun sağlıkla kavuşun insaAllah 🥰🤲🏻
Taricat Edau9 kavuştum kuzum şükürler olsun darısı senin ve tüm gebişlerin başına 😍🤲🏻 şuan hastanedeyiz , eve dönüp kendimi biraz toparlayinca doğum hikayemi de yazacağım 🥰
Taricat HurremSultan dogurursun dogurursun ben doğurdum hafifledim genclestim resmen bu kadar mı fark eder 😂😂
Gizem_alan Uygulamaya gore son 24 normal dogum bekliyoruz yaklastikca sacma sapan ruyalar görüyorum strese giriyorum
Taricat Gizem_alan korkma canım bende hep korkutucu saçma sapan rüyalar görüyordum hatta doğuma girmeden bir gün evvel eşime vasiyetlerimi söylemiştim 😬
HurremSultan Taricat kız birde senin haftan benden küçük ya gxsbhxjx cildirivam herkesler doğuruyor bende yaşlanıyorum gün geçtikte gxkshx nüfus müdürlüğüne göre 21 yaşında çıtır bir girl olabilirim ama suan 85 yasindaki teyzeyle aynı agirliktayim 🥴🥴🤣🤣