Btlll07 Merhaba arkadaşlar pendik veya kartal bölgesinde detaylı ultrason yaptıran doktor, hastane ve ücret bilginiz varmı yardımcı olur musunuz sizler nerede yaptırdınız?
nursmeric Btlll07 detaylı ultrasonu en çok ben araştırmışımdır herhalde kaç kez gönderi açtım :D ben radyologa görünmeyi uygun bulmadım perinatoloji uzmanı bir kadın doğumcu arayışındaydım hep. Pendik MedicalParkda Güher Bolat’a gittim en sonunda. Çok da memnun ayrıldım. Daha doğrusu randevu saatimden neredeyse 40 dk sonra falan içeri alındım benden önceki hasta da aynı şekilde gecikmeli alınmış o biraz can sıkıyor ama doktorun ilgisi ve profesyonelliği çok hoşuma gitmişti. Kendi doktorumdan çok memnunum ama eşim bir an normal gebe takibi de yapıyor mu acaba diye düşünmüştü bu doktorla devam edelim diye :D lafın özü 1380 liraydı 1 ay önce
Banusametailesi Btlll07 10+5 haftalık gebelikte ultrosanda ense kalinligi 1.45mm çıktı doktorum ikili test yaptir kesin dedi netten arastirdim 3 den fazla olunca sıkıntı çıkıyormuş bilgisi olan var mi
Dorukkusumm Btlll07 1 ay 40 gün önce 1000₺ idi ama çok ilgili herseyi tüm detayına kadar anlatıyor 30 40 dk bakıyor
balcicek24 Kesinlikle Halil mesut diyorum 2gün önce gittim fiyatı 1000tl idi konuşması ilgili anlatımı çok memnun kaldık kendisinden
balcicek24 nazsenturk-60 Pendik’te İnstagramdan bulabilirsiniz Halil mesut yazınca çıkıyor zaten hemen benimde arkadaşım gitmişti o çok memnun kalınca bende gittim zaten yorumlar falan çok çok iyi 🌸
Btlll07 Banusametailesi bu konuda hiç fikrim yok eger öylede olsa aldırma niyetiniz yoksa hiç önemli degil ben şahsen yaptırmadım rabbim ne verdiyse ona kabulum
dtcanannn Btlll07 içmeler köprüsünün orda okan üniversitesi hastanesi perınatoloji Profesör eray çalıskan 1250 ₺ 🙂
Yenidenannee Bende detaylı ultrason için nereye gideceğimi araştırıyorum gerçekten ilgili birini görmek istiyor insan karşısında
balcicek24 Yenidenannee Halil mesut hocaya bakabilirsiniz gerçekten ilgili herşeyine bakıyor inceliyor ve sonrasında bir sorun sıkıntı olursa tekrar gelebilirsiniz ücretsiz bakarım diyede söylüyor muayene oldu bitti gözüyle bakmıyor kesinlikle eğer yakınsanız Pendik’te yeri tavsiye ederim 🌸